• Zondag 20 aug
  • Groenlo (Gelderland)

BIKE-BEER-BBQ road- & gravelride Zomer 2023

  • Racefiets

Op zondag 20 augustus aanstaande organiseert wielertoerclub RTCG samen met proeflokaal Brouwersnös uit Groenlo de vijfde BIKE–BEER–BBQ. Samen met je vrienden en/of clubgenoten een wegtoertocht over 60 of 80 kilometer of een gravelride over 45 of 70 km rijden door de mooie Achterhoek. Daarnaast zijn er ook twee tochten speciaal voor e-bikers uitgezet: over 35 of 50 kilometer. Starten kan tussen 9.30 en 10.30 uur.
Wat de BIKE-BEER-BBQ uniek maakt is dat we na afloop van onze ritten samen genieten van ambachtelijk gebrouwen biertjes en een overheerlijk gerecht van de barbecue.

Voor vertrek ontvang je een kop koffie of thee met wat lekkers. Bij terugkomst is de tap met de inmiddels overbekende Brouwersnös-biertjes open, maar kun je ook een bezoek brengen aan de wijn- of cocktailbar. Vervolgens wordt door de chefkok de barbecue ontstoken. Ondertussen zorgen de band Kartoffelsalat en DJ Shaky voor een extra gezellige sfeer.

De kosten voor deelname bedragen 25 euro per persoon, NTFU-leden betalen 22 euro. Dat is inclusief koffie of thee met wat lekkers, twee heerlijk koude biertjes of andere drankjes en een heerlijk gerecht van de barbecue. Heb je grote(re) dorst of meer honger? Je kunt bonnen voor consumpties of een extra gerecht van de barbecue kopen.

De tochten zijn niet uitgepijld. Enkele dagen voor het evenement ontvang je de route als GPX-bestand via de mail. De e-bike route ontvang je daarnaast bij de start ook op papier.

Om zeker te zijn van een plek aan tafel bij de BIKE-BEER-BBQ kun je voorinschrijven.

Toertocht details 35 km

Starttijd
09:30 - 10:30 uur.
Deelnemers verwacht
< 500
Startlocatie
Eibergseweg 1
plan route
Daginschrijving mogelijk
Ja
Kosten deelname
€ 25,00 (BASIC account,
€ 22,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend van 28 april 2023 tot 19 augustus 2023.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 25,00 (BASIC account),
€ 22,00 (PLUS account & NTFU-lid
De online inschrijving is geopend van 28 april 2023 tot 19 augustus 2023.
Organisatie
RTC Groenlo
Website
www.rtcg.nl
Kenmerken
Scan & Go
Toiletten aanwezig
Daginschrijving mogelijk
Prijs-kwaliteitverhouding
Route en omgeving
Verzorging onderweg
Voorzieningen startlocatie
Route-aanduiding

Wil je de reacties op deze toertocht zien?

Log in of registreer