• Zondag 20 aug
  • Groenlo (Gelderland)

BIKE-BEER-BBQ road- & gravelride Zomer 2023

  • Racefiets

Op ZONDAG 20 AUGUSTUS aanstaande organiseert wielertoerclub RTCG samen met proeflokaal Brouwersnös uit Groenlo voor de vijfde keer de BIKE–BEER–BBQ. Samen met je vrienden, familie of clubgenoten een wegtoertocht over 60 of 80 kilometer of een gravelride over 45 of 70 km rijden door de mooie Achterhoek. Daarnaast zijn er ook twee uitgepijlde tochten speciaal voor e-bikers uitgezet: over 35 of 50 kilometer.

Starten kan tussen 9.30 en 10.30 uur. Wat de BIKE-BEER-BBQ uniek maakt is dat we na afloop van onze ritten samen genieten van ambachtelijk gebrouwen biertjes en een overheerlijk gerecht van de barbecue.

Lekker eten en drinken
Voor vertrek ontvang je een kop koffie of thee met wat lekkers. Bij terugkomst is de tap met de inmiddels overbekende Brouwersnös-biertjes open, maar kun je ook genieten van een heerlijk wijntje, een cocktail van onze cocktailbar of ander drankje. Dan wordt door de chefkok ook de barbecue ontstoken. Ondertussen zorgen onze huisband Kartoffelsalat en DJ Shaky voor een extra gezellige sfeer.

Kosten
De kosten voor deelname bedragen 25 euro per persoon, NTFU-leden betalen 22 euro. Dat is inclusief koffie of thee met wat lekkers, een heerlijk koud biertje of andere drankje en een heerlijk gerecht van de barbecue. Heb je grote(re) dorst of meer honger? Je kunt bonnen voor consumpties of een extra gerecht van de barbecue kopen. De e-bike tochten zijn uitgepijld. De routes voor de weg- en graveltochten zijn niet uitgepijld. Enkele dagen voor het evenement kun je ze als GPX-bestand downloaden. Daarnaast sturen we ze via de mail.

Toertocht details 35 km

Starttijd
09:30 - 10:30 uur.
Deelnemers verwacht
< 500
Startlocatie
Eibergseweg 1
plan route
Hoogtemeters
41 hm
Kosten deelname
€ 25,00 (BASIC account)
€ 22,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 25,00 (BASIC account)
€ 22,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
RTC Groenlo
Website
www.rtcg.nl
Kenmerken
Scan & Go
De route is op de volgende manieren te volgen
Pijlen
Prijs-kwaliteitverhouding
Route en omgeving
Verzorging onderweg
Voorzieningen startlocatie
Route-aanduiding

Wil je de reacties op deze toertocht zien?

Log in of registreer