Deze tocht heeft reeds plaatsgevonden op 24-9-2023.
  • Zondag 24 sep 2023
  • Hoge Hexel (Overijssel)

Boktocht 2023

  • MTB & Gravel

De Boktocht

Deze mooiste tocht van Twente is onderdeel van Folk & Bock, de gezelligste zondag van het jaar. Waarom? Wij zorgen dat er onder zeer aangename omstandigheden door het mooie Twente rondom Wierden gefietst kan worden. Ook is de verzorging op de pauzeplaats bijzonder en geheel in stijl van Folk & Bock.

Na de pauze kun je weer gezamenlijk de Gpx vervolgen of met de voorfietsers op pad om de route af te maken. Het is geen wedstrijd maar een prachtige tocht en een gezellig samenzijn. Gewoon lekker fietsen met veel lol onderweg!

Bij terugkomst op het startpunt bij De Boshoeve Sport & Adventure in Hoge Hexel staat je een heerlijke dorstige versnapering te wachten in de vorm van een bokbiertje, frisje of wijntje. Deze versnapering wordt je aangeboden door SWCT en MDZK. Op het sfeervolle festivalterrein kun je aansluitend genieten van de verschillende artiesten en bands met o.a. folk, rock, pop en hillbilly music. Natuurlijk kun je ook je inwendige mens goed verzorgen. Er zijn verschillende kamado's en foodtrucks met de heerlijkste gerechten.

Wij als organisatie van SWCT en MDZK doen er alles aan om het jullie zo gezellig mogelijk te maken. Starten kan tussen 11.30 en 12.30 uur en we beginnen met een goeie bak koffie.


De bewaakte fietsen stalling is tot 15.00 uur bewaakt, als men dan langer blijft dient men zelf zorg te dragen voor uw eigen fiets.

Graag tot zondag 24 september!

Toertocht details 50 km

Starttijd
11:30 - 12:30 uur.
Deelnemers verwacht
Rustig, je hebt alle ruimte om van de route en de verzorging te genieten.
Startlocatie
Oude Zwolseweg 1
plan route
Hoogtemeters
34 hm
Kosten deelname
€ 12,00 (BASIC account)
€ 10,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 12,00 (BASIC account)
€ 10,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
Wielerclub Twenterand
Website
www.swct.nl
Kenmerken
Scan & Go
Daginschrijving mogelijk
De route is op de volgende manieren te volgen
GPS
Voorrijders

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Leuke tocht, route misschien iets te veel verhard.