• Zondag 26 nov
  • Nutter (nabij Vasse) (Overijssel)

Hezinger Grens Classic 2023

  • MTB & Gravel

Al vele jaren organiseert de Wielertoerclub Geesteren (WTCG) een tweetal ATB toertochten en zondag 26 november a.s. wordt de Hezinger Grens Classic verreden. Deze veldtoertocht, welke in Het Springendal nabij Nutter begint, voert de deelnemers door de mooiste plekken van dit prachtige gebied, waarbij de ondergrond sterk varieert: mooie single tracks, bredere bospaden, rulle zandwegen tussen weilanden en akkers en slechts heel weinig verharde stukken.

Dankzij de medewerking van grondeigenaren, Staatsbosbeheer en Landschap Overijssel, voert de route ook door terreinen die uitsluitend deze dag bereden mogen worden.
Aan de kwaliteit van deze tocht is door de vereniging veel zorg besteed. Ook deze toertocht is door de NTFU gekwalificeerd als 'Extra Goed Geregeld'. Veel aandacht gaat daarbij uit naar de veiligheid van de deelnemers, maar ook bv. het uitpijlen, de organisatie bij start en finish en het verlenen van service wordt kritisch bekeken. Voor de mtb'ers is er gelegenheid om 35 km of 45 km te rijden.

En ook bij deze tocht bestaat er deze zondag de mogelijkheid om deel te nemen aan een graveltocht over een afstand van 82 km. De route van de graveltocht gaat grotendeels over mooie rustige verharde wegen en gravelpaden.

Toertocht details 35 km

Starttijd
09:00 - 10:00 uur.
Deelnemers verwacht
500 - 1.500
Startlocatie
Camping en vakantiepark de Witte berg, Wittebergweg 9
plan route
Kosten deelname
€ 7,00 (BASIC account)
€ 5,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend tot 25 november 2023.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 7,00 (BASIC account)
€ 5,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend tot 25 november 2023.
Organisatie
WTC Geesteren
Website
www.wtcg.nl
Kenmerken
Scan & Go
Prijs-kwaliteitverhouding
Route en omgeving
Verzorging onderweg
Voorzieningen startlocatie
Route-aanduiding

Wil je de reacties op deze toertocht zien?

Log in of registreer