Deze tocht heeft reeds plaatsgevonden op 30-8-2020.
  • Zondag 30 aug 2020
  • Bemmel (Gelderland)

Pukkeltocht 2020

  • Racefiets

Misschien heb je het artikel “Top 10 beklimmingen in het Rijk van Nijmegen” in Fietssport-Magazine gelezen. Wil je de meeste daarvan aan den lijve ervaren doe dan mee aan de Pukkeltocht van TWC ’t Verzetje uit Bemmel. De afstand van 120 km telt mee voor het ‘Brevet des Cyclistes’. Let wel: ook op de kortere afstand beleef je gegarandeerd klimplezier! Je wielerhart zal letterlijk en figuurlijk sneller kloppen van de Oude Holleweg, de meest uitdagende klim in dit deel van Nederland. Met stijgingspercentages tot 13% kan deze beklimming zelfs de concurrentie aan met Zuid-Limburgse toppers. Andere verleidelijke trajecten op het parcours: de Ubbergse Holleweg en de Zevenheuvelweg om er maar een paar te noemen. Naast klimmen is het ook lekker toeren langs de Waaldijk, door de Ooijpolder en de Hatertse Vennen. Zoveel afwisseling. Zo mooi is het Rijk van Nijmegen. Op diverse plekken staat een fotograaf klaar voor een actiefoto. Deze krijg je gratis aangeboden.

Toertocht details 90 km

Starttijd
08:30 - 11:00 uur.
Deelnemers verwacht
Rustig, je hebt alle ruimte om van de route en de verzorging te genieten.
Startlocatie
Sportlaan 1b
plan route
Hoogtemeters
748 hm
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 8,00 (BASIC account)
€ 6,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
TWC 't Verzetje Bemmel
Website
www.pukkeltocht.nl
Kenmerken
Scan & Go

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Prima Corona proof ontvangst en via scan en go snel op weg via duidelijk aangegeven route richting Nijmegen. Ook in Nijmegen en omgeving stonden de pijlen op de plek waar je ze zou verwachten. Mooi klimmetjes en zelfs 200m gravel. Tot volgend jaar!
Rustige toertocht met een prachtige route. Inschrijfgeld is bijzonder laag, maar daar is de route niet minder door. Het heuvelachtige terrein met enkele klimmetjes onderweg zorgen voor een afwisselde route.

Achteraf konden we de foto's online gratis downloaden. Super!

Wij doen in 2020 wederom mee :)
mooie gevarieerde tocht, mooie klimmetjes en vlakke stukken
Dat er staat dat het slecht uitgepijld is, die mening delen wij niet. Wij hebben de 120 km tocht gereden en geen pijl verkeerd zien hangen. Alles klopte.
Er zijn altijd mensen die het nodig vinden om pijlen te verhangen en daar kan organisatie niks aan doen.
Goed geregeld allemaal en een tocht met stukken in Duitsland waar je bijna nooit komt. We hebben er van genoten!!! De foto's zijn nog steeds nergens te vinden al hebben we wel fotograven gezien.