Deze tocht is geannuleerd op 12 maart 2020.

Zaterdag 3 oktober 2020

Zuiderzee Klassieker 2020

De Zuiderzee Klassieker is de sportieve fietsuitdaging van de Maag Lever Darm Stichting voor de geoefende en minder geoefende fietser. Met de opbrengst wil de Maag Lever Darm Stichting betere vroegdiagnostiek én een betere kwaliteit van leven realiseren voor mensen met spijsverteringsziekten.


De actuele situatie rondom het coronavirus leidt in het hele land tot extra maatregelen. Daarom gaan we over op deze unieke editie van de Zuiderzee Klassieker die de hele dag via livestream te volgen is. Met het plezier en het enthousiasme van de klassieker van voorgaande jaren, gaan wij met z’n allen net zo hard ons best doen
... voor de 2 miljoen mensen met een spijsverteringsziekte. Want niets doen is geen optie.Natuurlijk kunnen jouw supporters en sponsoren de livestream ook volgen via de app MYLAPS, www.zuiderzeeklassieker.nl en onze social media kanalen. Kortom, jij fietst en je bent in verbinding met ons allemaal.Aan het programma van deze Zuiderzee Klassieker livestream editie wordt nu hard gewerkt. Wij sturen je uiterlijk woensdag een update via de mail, waarin je het programma, de uitleg van de app en alle installatietips toegestuurd krijgt.

Zorg dat je erbij bent. Alleen samen maken we het verschil.

UPDATE: Meld je je na dinsdag 30 september om 16:00 uur aan? Dan kunnen we niet garanderen dat je startpakket optijd binnen is. Zonder startpakket kan je ook starten, tijdens je rit fiets je dan alleen zonder startnummer.

Locatie Online (Utrecht)
Fiets type  Toertocht
Beoordeling