• Zaterdag 3 okt 2020
  • Online (Utrecht)

Zuiderzee Klassieker 2020

  • Racefiets

De Zuiderzee Klassieker is de sportieve fietsuitdaging van de Maag Lever Darm Stichting voor de geoefende en minder geoefende fietser. Met de opbrengst wil de Maag Lever Darm Stichting betere vroegdiagnostiek én een betere kwaliteit van leven realiseren voor mensen met spijsverteringsziekten.


De actuele situatie rondom het coronavirus leidt in het hele land tot extra maatregelen. Daarom gaan we over op deze unieke editie van de Zuiderzee Klassieker die de hele dag via livestream te volgen is. Met het plezier en het enthousiasme van de klassieker van voorgaande jaren, gaan wij met z’n allen net zo hard ons best doen voor de 2 miljoen mensen met een spijsverteringsziekte. Want niets doen is geen optie.Natuurlijk kunnen jouw supporters en sponsoren de livestream ook volgen via de app MYLAPS, www.zuiderzeeklassieker.nl en onze social media kanalen. Kortom, jij fietst en je bent in verbinding met ons allemaal.Aan het programma van deze Zuiderzee Klassieker livestream editie wordt nu hard gewerkt. Wij sturen je uiterlijk woensdag een update via de mail, waarin je het programma, de uitleg van de app en alle installatietips toegestuurd krijgt.

Zorg dat je erbij bent. Alleen samen maken we het verschil.

UPDATE: Meld je je na dinsdag 30 september om 16:00 uur aan? Dan kunnen we niet garanderen dat je startpakket optijd binnen is. Zonder startpakket kan je ook starten, tijdens je rit fiets je dan alleen zonder startnummer.

Toertocht details 50 km

Starttijd
09:45 - 09:45 uur.
Deelnemers verwacht
500 - 1.500
Startlocatie
Online
plan route
Hoogtemeters
120 hm
Kosten deelname
€ 34,50 (BASIC account)
€ 31,50 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 34,50 (BASIC account)
€ 31,50 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
Maag Lever Darm Stichting
Website
www.zuiderzeeklassieker.nl
Kenmerken
Prijs-kwaliteitverhouding
Route en omgeving
Verzorging onderweg
Voorzieningen startlocatie
Route-aanduiding

Wil je de reacties op deze toertocht zien?

Log in of registreer