• Training
  • Gewijzigd op 27 december 2022

Doe mee aan de Fietssport goes Giro league

Terwijl het hier guur en grijs is, zakken we met Fietssport af naar het zonnige zuiden. Samen fietsen we van 28 nov t/m 1 jan vijf virtuele etappes uit de Giro d'Italia. Zo beklimmen we de beruchte Zoncolan en denderen we door de straten van Milaan.
Doe mee aan de Fietssport goes Giro league
Doe mee aan de Fietssport goes Giro league

Dit keer zakken we met BKOOL af naar het zonovergoten zuiden van Europa: bella Italia. Dat het in Italië goed fietsen is, wist je waarschijnlijk al. Maar wist je ook dat je de Monte Zoncolan kunt beklimmen, door de Toscaanse heuvels kunt trappen of door het historische centrum van Verona kunt knallen zonder hiervoor je huis te verlaten? Hoe? Door mee te doen aan de Fietssport goes Giro league.

Levensechte beelden

De Fietssport goes Giro league vindt plaats op BKOOL van 28 november t/m 1 januari en bestaat uit 5x virtuele etappes uit de Giro van 2021. De afstanden variëren van 8 tot 30 kilometer. Dankzij het realistische landschap waar je doorheen trapt, van steile bergen tot lieflijke heuvels en van uitgestrekte laagvlaktes tot schilderachtige dorpen, waan je je al na een paar kilometer in het zonnige zuiden.

Dit levensechte gevoel is te danken aan de 'augumented reality' technologie waar BKOOL gebruik van maakt. Deze technolgie maakt het mogelijk om een digitale avatar in de echte videobeelden te projecteren. Hierdoor ben je meteen in Italiaanse sferen. Wat wil je als indoor fietser nog meer?

Fiets met ons mee door Italië

Op de onderstaande dagen (zie schema) staat het Fietssport peloton vanaf 19:20 uur gereed aan de start. Na een warming up met onze virtuele wegkapiteins klinkt na precies 10 minuten klinkt het startschot en gaat de groepsrit los. Je kunt de Giro-routes ook op eigen houtje fietsen. De routes zijn elke week van maandag t/m zondag beschikbaar. 

 
•      Monte Zoncolan  (di 29 nov en do 1 dec): 8,5km / 806 hm
•      Passo Fedaia (di 6 dec en do 8 dec): 11,1 km / 819 hm
•      Perugia – Montalcino (di 13 dec en do 15 dec ): 25,1 km / 571 hm
•      Ravenna – Verona (di 20 dec en do 22 dec): 30 km / 96 hm
•      Milano Tissot ITT (di 29 dec en do 31 dec): 24,8 km / 54 hm

 

Onder de deelnemers van de league voorloten wij 3 Fietssport Bioracer vouchers (€150, €100 & €50) die te verzilveren zijn via de Fietssport Bioracer website.

Join the BKOOL Nederland community op Facebook

Kijk voor meer informatie over de league groeps evenementen en ritten op onze Facebook BKOOL Nederland community. Voor vragen is deze Facebook-groep de aangewezen plaats. Ervaren BKOOL-gebruikers delen hier hun kennis en kunde met andere gebruikers.

Hoe werkt BKOOL? Bekijk onze handleiding.

20% korting op je BKOOL abonnement

Voor onze Fietssport PLUS-leden kun je met 20% korting virtueel trainen via BKOOL. Ben je helemaal nieuw in de virtuele wereld van BKOOL? Dan kun je eerst één maand gratis je digitale rondjes maken op het fietsplatform alvorens te profiteren van de korting. Claim nu jouw korting en werk op regenachtige of koude dagen je training af. 

Ben je al een bestaande gebruiker van Bkool en Fietssport PLUS-lid, dan kun je gebruik maken van een extra aanbod. Je betaalt dan slechts €60,- per jaar. Mail naar hbrands@ntfu.nl

Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant