Virtueel trainen met korting

In de wintermaanden en op regenachtige dagen werken veel fietsers hun training af op een indoortrainer. Als Fietssport PLUS-lid krijg je 20% korting op een nieuw abonnement bij het virtuele fietsplatform Bkool. Heb je al een Bkool-abonnement of wil je de introductie verlengen? Dan kun je ook gebruik maken van een extra aanbod. Je betaalt dan slechts €60 bij een verlenging voor een jaar. 

Bkool tekst2

Wat is Bkool?

Heb je slimme fietstrainer en een TV, laptop of tablet? Dan kun je via Bkool miljoenen échte routes virtueel nafietsen. Trap je stuk op de Paterberg, scheur door het velodroom, slinger de Stelvio op of waag je aan een etappe uit de Tour, Giro of Vuelta. Op je scherm kun je schakelen tussen 2D, 3D, kaart én – wat Bkool echt gaaf maakt – een real life video van de route. Zo kun je in je eigen ‘pain cave’ toch genieten van het uitzicht vanaf een Alpencol. Lees hier meer over Bkool.
 


Korting voor PLUS-leden

Ben je nieuw in de virtuele wereld? Dan kun je één maand gratis je digitale rondjes maken op het fietsplatform Bkool. Als PLUS-lid krijg je bovendien maar liefst 20% korting op je premium Bkool abonnement, zo lang je lid blijft. In je Fietssport-profiel lees je hoe je jouw korting kunt claimen. 

Heb je al een Bkool-abonnement of wil je introductie verlengen? Dan kun je ook gebruik maken van een extra aanbod. Je betaalt dan slechts €60 bij een verlenging voor een jaar, een korting van maar liefst 45%. Stuur in dat geval een mailtje naar Harry via hbrands@ntfu.nl.

Doe mee aan digitale Fietssport-evenementen

Samen fietsen is leuker, dat geldt ook voor indoortrainingen. Daarom maakten we een Facebook-groep voor Bkool-fans waar regelmatig digitale Fietssport-evenementen worden aangekondigd. Bovendien kun je hier tips en ervaringen uitwisselen met honderden andere gebruikers.

Veelgestelde vragen over Bkool

Ben je nieuw in de virtuele wereld en heb je vragen over Bkool of de Fietssport PLUS-korting? Bekijk dan deze veelgestelde vragen met bijbehorende antwoorden, of ga naar de uitgebreidere Support-pagina op Bkool.com.

Virtueel trainen met korting

Als Fietssport PLUS-lid krijg je 20% korting op een abonnement bij Bkool, zolang je lid blijft.