Deze tocht heeft reeds plaatsgevonden op 18-11-2023.
  • Zaterdag 18 nov 2023
  • Wapenveld (Gelderland)

Swolsebostocht

  • Mountainbike

Swolsebosstocht 2023
Prachtige MTB- en veldtocht over Veluwse heide en bossen. Zowel in het voor- en najaar is de ondergrond goed, ook bij veel regen. De tocht voert over nagenoeg alleen singletracks en bospaden. Startpunt bij WZC Wapenveld. Parkeren volg de borden! Spaar de natuur en kom zoveel mogelijk op de fiets. Voor deze tocht zijn speciale vergunningen verleend.

Tijdens de tocht kun je (nog) kiezen voor welke afstand je gaat; 35, 45, of 55 km. Onderweg zijn er gezamenlijke rustpunten, een voor de 35 km en twee voor de 45 en 55 km. De tocht is gemaximaliseerd op 600 deelnemers. Is in de voorinschrijving een afstand vol, schrijf dan in op een andere afstand. Dit is geen beperking voor de afstand die je wilt rijden.

Bij het evenement zullen foto’s worden gemaakt, door deel te nemen aan de tocht stem je hier mee in. Mochten er deelnemers zijn die zich storen aan een bepaalde foto waar zij in beeld zijn, dan kunnen zij zich desgewenst achteraf melden bij de organisatie en verzoeken de betreffende foto offline te halen.

Toertocht details 35 km

Starttijd
08:30 - 10:30 uur.
Deelnemers verwacht
Vrij rustig, geniet van de omgeving op je eigen tempo.
Startlocatie
Zandbergen 4
plan route
Hoogtemeters
317 hm
Kosten deelname
€ 8,00 (BASIC account)
€ 6,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 8,00 (BASIC account)
€ 6,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
Toerclub Swolland
Website
www.swolland.nl
Kenmerken
Scan & Go
Daginschrijving mogelijk
De route is op de volgende manieren te volgen
GPS
Pijlen

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Mooie tocht met veel vals plat en zo nu en dan korte pittige klimmetjes.Ook veel rechte stukken waar je flink tempo kunt maken.Prima ondergrond.
leuke toertocht
Goede sfeer en verzorging
Het was mooie toertocht om te rijden. Er zat ook de mogelijke hoogtemeters is, ik denk niet dat er meer hoogtemeters in kon gezien de omgeving. De route werd met oranje pijlen uitgezet en kon je GPX bestand op je gps apparaat gezet worden. De verzorging was goed te noemen.