Deze tocht is geannuleerd op 12 maart 2020.

Zaterdag 26 september 2020

Toertocht Kromme Rijnstreek 2020

Een goed georganiseerde en kleinschalige toertocht door de Kromme Rijnstreek en Utrechtse Heuvelrug. De langste routes pakken de Amerongse Berg en een stukje van de Lekdijk mee. Als je zoekt naar een tocht met afwisselend landschap, dan zit je hier goed!

Op deze dag wordt Fort Honswijk opengesteld voor bezoek en is als pauzeplek opgenomen als pauzeplek in de routes boven de 20 km. Voor de 100 en 140 km route is er tevens een pauzeplek bij het fietscafé De Proloog in Amerongen.

De parkeergelegenheid op het sportpark zelf is ontoereikend. Er is ruime parkeergelegenheid geregeld op het bedrijventerrein direct naast het
... sportpark; Kokermolen 2, 3994 DH, Houten. De route daarheen is bewegwijzerd.
Vanaf de A27 volg je eerst de borden 'Route Theater aan de Slinger'. Op de rondweg Houten staan er vanuit alle andere richtingen P-borden met vermelding Toertocht WTC. Vanaf de parkeerplaats aan de Kokermolen is het 200 meter fietsen door de fietstunnel naar het clubhuis. De fietsroute erheen is ook gepijld.

De Toertocht Kromme Rijnstreek is een recreatieve toertocht voor racefietsers, toerfietsers en skaters. De inschrijving, start en finish zijn in het clubhuis van WTC Houten' 80 op de Kruisboog in Houten. Fietsers voor de lange afstanden kunnen starten vanaf 8.30 uur.

De Toertocht Kromme Rijnstreek is onderdeel van de Week van het Hospice. Alle inkomsten gaan naar het Hospice Kromme Rijnstreek.

Verdere informatie:
http://wtchouten.nl/toertocht
http://www.weekvanhethospice.nl
http://www.hssv.

Locatie Houten (Utrecht)
Fiets type  Toertocht
Beoordeling