• Training
  • Gewijzigd op 7 februari 2024

Met je club naar BKOOL

Je traint elke week met je clubgenoten. Waarom stoppen nu de donkere dagen voor de deur staan? Blijf samen fietsen in BKOOL, het virtuele trainingsplatform waar je alle kanten op kunt. Jij en je fietsmaatjes verdienen het.
Met je club naar BKOOL
Met je club naar BKOOL
In de herfst- en wintermaanden wintermaanden werken veel fietsers hun training af op een indoortrainer. Vaak gekoppeld aan een digitaal platform. Van deze fietsplatformen heeft BKOOL verreweg de meeste routes. Trap je stuk op de Paterberg, scheur door het velodroom, slinger de Stelvio op of waag je aan een etappe uit de Tour, Giro of Vuelta.

Korting voor PLUS-leden

Ben je nieuw in de virtuele trainingswereld? Dan kun je één maand gratis je digitale rondjes maken op het fietsplatform BKOOL. Als PLUS-lid krijg je bovendien maar liefst 20% korting op je premium BKOOL abonnement, zo lang je lid blijft. In je Fietssport-profiel lees je hoe je jouw korting kunt claimen.
 
Zo werkt BKOOL.

Heb je al een BKOOL-abonnement of wil je introductie verlengen? Dan kun je ook gebruik maken van een extra aanbod. Je betaalt dan slechts €60 bij een verlenging voor een jaar, een korting van maar liefst 45%. Stuur in dat geval een mailtje naar Harry via hbrands@ntfu.nlEigen evenementen

BKOOL helpt je om samen met jouw clubleden groepsritten te organiseren. Rijd met vienden vanuit huis een route naar jouw keuze. Aangepast aan jullie wensen. Klimkuiten trainen? Kies een bergachtig parcours. Beetje rondmalen? Ga voor een vlakke rit zonder heuvels. Samen fietsen is altijd leuker dan alleen, ook in de virtuele landschappen van BKOOL.

Creëer een virtueel clubshirt

Hoe tof is het om met z'n allen in hetzelfde clubshirt te fietsen? BKOOL stelt je nu in staat om een 3D versie van je eigen clubkleding te maken. Verdedig je clubkleuren terwijl je samen traint met fietsers uit meer dan 140 landen. Om gebruik te kunnen maken van deze bijzonder actie vul je dit formulier in en vul je het veld 'country' Fietssport in.

Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant