• Training
  • Gewijzigd op 10 december 2020

In Frankrijk fietsen? Doe mee aan de Fietssport goes France League

Meer dan 6000 BKOOL-ers deden mee aan de Fietssport Europe League. Dit succes smaakt naar meer. Daarom reizen we deze kerstmaand af naar Frankrijk, met een uitstapje naar Luxemburg, om samen door besneeuwde (berg)landschappen te fietsen. Ga je mee?
In Frankrijk fietsen? Doe mee aan de Fietssport goes France League
In Frankrijk fietsen? Doe mee aan de Fietssport goes France League

Een toertocht fietsen, in een wielercafé op adem komen, bergen bedwingen: het zit er voorlopig niet in.

Gelukkig mogen we nog steeds fietsen, maar wat zou het fijn zijn om weer met een groep fietsvrienden eropuit te trekken. Samen plannen smeden. Nieuwe routes ontdekken. Elkaar uit de wind houden (of uit het wiel fietsen). Na afloop sterke verhalen vertellen. De nieuwe Fietssport goes France League by BKOOL biedt uitkomst!

"Wat zou het fijn zijn om weer met een grote groep fietsvrienden op pad te gaan"

Fietssport goes France League

Van 10 december tot en met 13 januari organiseren we samen met BKOOL de Fietssport goes France League: zes ritten die iedere fietser aan zijn of haar trekken laat komen. De afstanden variëren van 6 tot 25 kilometer en de beklimmingen lopen uiteen van 96 tot 877 hoogtemeters. 

Op de onderstaande dagen (zie schema) sta je om 20.00 uur met andere deelnemers aan de start, waarna je samen Franse iconen als de Mont Ventoux, de Aubisque, de Tourmalet en een beruchte kasseienstrook uit Parijs-Roubaix overwint. Ook een uitstapje naar het Luxemburgse Mullerthal, ook wel Klein Zwisterland genoemd, is in het tourschema opgenomen.

Iedere tocht wordt voorgereden door een van onze virtuele wegkapitein(en). 

Je kunt er ook voor kiezen om de tocht op eigen houtje – tot zeven dagen na het evenement – te rijden.

•    Malaucene-Bedoin  (10 dec – 16 dec): 12,2 km / 179 hm / 53 punten / groepsrit 10 dec
•    Luz Ardiden (17 dec – 23 dec): 14,2 km / 877 hm / 606 punten / groepsrit 17 dec
•    Mullerthal Winter KERSTSPECIAL (22 dec): 6,1 km / 96 hm / 35 punten / groepsrit 22 dec
•    Soulor to Aubisque (24 dec – 29 dec): 25,8 km / 343 hm / 182 punten / groepsrit 27 dec
•    Paris Roubaix (30 dec – 6 jan): 14,2 km / 134 hm / 31 punten / groepsrit 30 dec
•    Tourmalet (7 jan – 13 jan): 11,7 km / 844 hm / 632 punten / groepsrit 7 jan

Check de Facebook BKOOL Nederland community

Kijk voor meer informatie over de league en ritten op onze Facebook BKOOL Nederland community. Voor vragen is deze Facebook-groep de aangewezen plaats. Ervaren BKOOL-gebruikers delen hier hun kennis en kunde met andere gebruikers. 

Hoe werkt Bkool? Bekijk onze handleiding.

Fiets gratis mee

Met het BKOOL premium abonnement is de eerste maand gratis. Registreer een Bkool-account en maak een maand lang gratis kennis met het BKOOL platform. Na een maand kost het abonnement 9,99 euro per maand of 96 euro per jaar (8 euro per maand).

Mocht je als Fietssport lid na deze proefperiode besluiten lid te blijven van Bkool, dan kun je met een Fietssport plus account nog eens 3 maanden gratis gebruik maken van Bkool.

De unieke kortingscode is te vinden in je Fietssport profiel (Persoonlijke profiel > mijn voordelen > Bkool) en te verzilveren via de my Bkool Redeem your coupon pagina (my bkool > selecteer je naam > do you have a coupon? > redeem coupon).

BKOOL NL

De groep voor alle Nederlandse BKOOL-ers, racers en liefhebbers van virtueel fietsen. Hier wissel je tips en ervaringen uit met andere fietsers vind je gave social rides en events.

Aanmelden
Rim Sluijs
Door Rim Sluijs

Verslaafd aan cyclos & mountainbike marathons. Organisator van fietsevenementen buiten en op BKOOL. Droomt van een eigen B&B in de bergen, maar beperkt deze droom nu tot jaarlijkse campertrips naar de bergen.

Dit vind je misschien ook interessant