• Training
  • Gewijzigd op 16 maart 2021

Doe ook mee aan de Fietssport goes Spain League op BKOOL

Terwijl de wielerprofs hun eerste trainingsstages in het zonnige zuiden alweer hebben afgerond en heel Nederland aan het genieten is van het winterse weer, gaan we met Fietssport virtueel op pad door Spanje. Haak je aan?
Doe ook mee aan de Fietssport goes Spain League op BKOOL

Zonder het huis te verlaten rijden we met deze Fietssport goes Spain League door de mooiste Spaanse landschappen. Tijdens een van de ritten verkennen we zelfs een berg die in een etappe van de Fietssportreis La Volta Girona is opgenomen; de 970 meter hoge Rocacorba. Deze steile kuitenbijter is de meest heroïsche beklimming van Catalonië en het hoogtepunt van de La Volta Girona reis (er zijn nog plekken beschikbaar). 

Fiets met ons mee door Spanje

Terug naar de virtuele wereld. Van 11 februari t/ m 17 maart organiseren we 5 ritten door Spanje op BKOOL. De afstanden variëren van 13 tot 35 kilometer. Onderweg komen we alerlei natuurschoon tegen. Van het Tramuntana gebergte op Mallorca en een vulkaanklim nabij Girona tot aan twee ritten in de buurt van het Los Alcornocales Nationaal Park in Zuid-Spanje.


Op de onderstaande dagen (zie schema) sta je om 19:30 uur met een van onze virtuele wegkapiteins aan de start voor een warming-up. Vervolgens klinkt 10 minuten later het startschot en kan het virtuele fietsfeest beginnen.

Op eigen houtje kriskras door Spanje zoeven? Geen probleem: je kunt iedere rit op eigen gelegenheid – tot zeven dagen na het league evenement – rijden.
 
•      Rococorba climb   (11 feb – 17 feb): 13 km / 766 hm / 779 punten / groepsrit 11 feb
•      Port de Pollença – Tramuntana (18 feb – 24 feb): 16 km / 394 hm / 145 punten / groepsrit 18 feb
•      Caboalles – Matarrosa (25 feb – 3 mrt): 35 km / 185 hm / 35 punten / groepsrit 25 feb
•      Medina-Algarrobo (4 mrt – 10 mrt): 36 km / 213 hm / 38 punten / groepsrit 4 mrt
•      Sotogrande - Arenillas – Secadero (11 mrt – 17 mrt): 31 km / 314 hm / 79 punten / groepsrit 11 mrt
 

Check de Facebook BKOOL Nederland community

Kijk voor meer informatie over de league en ritten op onze Facebook BKOOL Nederland community. Voor vragen is deze Facebook-groep de aangewezen plaats. Ervaren BKOOL-gebruikers delen hier hun kennis en kunde met andere gebruikers. 

Hoe werkt Bkool? Bekijk onze handleiding.

Fiets gratis mee

Met het BKOOL premium abonnement is de eerste maand gratis. Registreer een Bkool-account en maak een maand lang gratis kennis met het BKOOL platform. Na een maand kost het abonnement 9,99 euro per maand of 96 euro per jaar (8 euro per maand).

Mocht je als Fietssport lid na deze proefperiode besluiten lid te blijven van Bkool, dan kun je met een Fietssport plus account nog eens 3 maanden gratis gebruik maken van Bkool.

De unieke kortingscode is te vinden in je Fietssport profiel (Persoonlijke profiel > mijn voordelen > Bkool) en te verzilveren via de my Bkool Redeem your coupon pagina (my bkool > selecteer je naam > do you have a coupon? > redeem coupon).

Rim Sluijs
Door Rim Sluijs

Verslaafd aan cyclos & mountainbike marathons. Organisator van fietsevenementen buiten en op BKOOL. Droomt van een eigen B&B in de bergen, maar beperkt deze droom nu tot jaarlijkse campertrips naar de bergen.

Dit vind je misschien ook interessant