Training Gewijzigd op 19 november 2020

Doe mee aan de virtuele Fietssport Europe League by Bkool

Corona trekt diepe sporen in het wielerlandschap. Zo kunnen nieuwe toertochten door de aangescherpte maatregelen voorlopig niet doorgaan. Om toch samen van fietsen te genieten organiseren we met Bkool de Fietssport Europe League.

Doe mee aan de virtuele Fietssport Europe League by Bkool
Doe mee aan de virtuele Fietssport Europe League by Bkool

Op dit moment mogen we gelukkig nog buiten fietsen. Mits de groep niet groter is dan twee personen en er onderling 1,5 meter afstand wordt gehouden. In de virtuele wielerwereld gelden deze (begrijpelijke) regels niet. Hier vindt een ware fietsexplosie plaats. De NTFU en virtuele fietsplartform BKool haakten hier afgelopen voorjaar al op in door de Fietssport League te organiseren. Gedurende 5 weken werden 5 virtuele toertochten verreden. Van de Keuterberg met Hago Limburgs Mooiste tot aan de Posbank in de Ronde van Arnhem.

Lees meer in dit artikel over de verschillende soorten indoor trainers.

Nieuwe Fietssport Europa League

Door dit succes starten wij vanaf 5 november tot en met 9 december de Fietssport Europe League by Bkool. Je kunt dus gedurende 5 weken elke week deelnemen aan een bestaande (!) tocht. Denk bijvoorbeeld een 12 kilometer lange klim uit de Marmotte Gran Fondo Alpes of aan een vlakke rit van 30 kilometer door het Brabantse landschap over het Breda Vuelta parkoers

De gezamenlijk start vindt elke donderdagavond om 20.00 uur plaats. Iedere tocht wordt voorgereden door een van onze virtuele wegkapitein(en). De ritten worden via onze nieuwe Bkool Nederland Facebook pagina aangekondigd. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om de tocht tot 7 dagen na het evenement zelf te volbrengen.

Hoe werkt Bkool? Bekijk onze handleiding.

Fiets gratis mee

Deelnemen is de eerste maand gratis. Registreer een Bkool-account en maak een maand lang gratis kennis met het Bkool platform. Na een maand kost het abonnement 9,99 euro per maand of 96 euro per jaar (8 euro per maand).

Mocht je als Fietssport lid na deze proefperiode besluiten lid te blijven van Bkool, dan kun je met een Fietssport plus account nog eens 3 maanden gratis gebruik maken van Bkool. De unieke kortingscode is te vinden in je Fietssport profiel (Persoonlijke profiel > mijn voordelen > Bkool) en te verzilveren via de my Bkool Redeem your coupon pagina (my bkool > selecteer je naam > do you have a coupon? > redeem coupon).

Win een cool Fietssport tenue

Voltooi je binnen een maand alle vijf de tochten? Dan maak je kans op één van de vijf Fietssport tenues waarmee je gesoigneerd aan de start van je volgende tocht verschijnt. In Bkool fietsen de wegkapiteins overigens al rond in het virtuele Fietssport tenue. Wil je het toffe tenue ook dragen? Het enige dat je hoef te doen is de Fietssport Europe League uitfietsen. Hiermee verzamel je genoeg Bkool punten om de snelle outfit op Bkool aan te schaffen. 

Geschreven door: Rim Sluijs


 

Dit vind je misschien ook interessant

Bkool NL

De groep voor alle Nederlandse Bkool-ers, racers en liefhebbers van virtueel fietsen. Hier wissel je tips en ervaringen uit met andere Bkool-ers en vind je gave social rides en events.

Aanmelden
Peloton - training - augustus Peloton - training - augustus
 

Ontvang inspiratie in je mailbox

Ontvang inspiratie in je mailbox

Inschrijven nieuwsbrief Inschrijven

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste artikelen uit ons online magazine.

Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen