• Training
  • Gewijzigd op 21 juni 2024

Doe mee aan de BKOOL Falls into Autumn league

De blaadjes vallen weer van de bomen. Tijd om met BKOOL de virtuele herfst binnen te fietsen. Deze week staat de Orbea Klasika in Spaans Baskenland op het programma. Daarna volgt nog een rit rondom Utrecht.
Doe mee aan de BKOOL Falls into Autumn league

In je garage, in je pain cave of op je zolderkamer: met BKOOL geef je de grillige weergoden het nakijken. We trappen het virtuele fietsseizoen af met de Fietssport Falls into Autumn league: 3x ritten door spectaculaire videolandschappen, in zowel Nederland als het Spaanse Baskenland.

De Nederlandse ritten zijn opgenomen door onze eigen Nederlandse BKOOL gebruikers. De eerste route gaat over de Zeeuwse Stormvloedkering van de Pijlerdam en de tweede rit is afgelopen jaar opgenomen tijdens het BKOOL NL event vanuit Fietscafé De Proloog in Amerongen.
 

Laat de herfst maar komen

Van 28 september t/m 16 oktober organiseren we 3x ritten op BKOOL. De afstanden variëren tussen de 26 en 33 kilometer, van supervlak (Zeeland) en glooiend (Utrechts Heuvelrug) tot bergachtig (Bilbao in het Spaanse Baskenland). De eerste rit is al geweest, de tweede rit vindt deze week plaats.

Op de doordeweekse dagen, zoals aangegeven in het onderstaande schema, staan het Fietssport peloton vanaf 19:20 uur gereed aan de start. Na een warming up met onze virtuele wegkapiteins klinkt na precies 10 minuten klinkt het startschot en gaat de groepsrit los. Je kunt de routes ook op eigen houtje fietsen tijdens de Falls into Autumn league. De routes zijn elke week van maandag t/m zondag beschikbaar. 


•       Rit 2: 3-9 okt. Orbea Klasika (26km); Groepsrit 4 en 6 okt.
•       Rit 3: 10-16 okt. Amerongen Rhenen (33km); Groepsrit 11 en 13 okt.
 

Join the BKOOL Nederland community op Facebook

Kijk voor meer informatie over de league groeps evenementen en ritten op onze Facebook BKOOL Nederland community. Voor vragen is deze Facebook-groep de aangewezen plaats. Ervaren BKOOL-gebruikers delen hier hun kennis en kunde met andere gebruikers. Hoe werkt BKOOL? Bekijk onze handleiding.


20% korting op je BKOOL abonnement

Voor onze Fietssport PLUS-leden kun je met 20% korting virtueel trainen via BKOOL. Ben je helemaal nieuw in de virtuele wereld van BKOOL? Dan kun je eerst één maand gratis je digitale rondjes maken op het fietsplatform alvorens te profiteren van de korting. Claim nu jouw korting en werk op regenachtige of koude dagen je training af. 

Ben je al een bestaande gebruiker van Bkool en Fietssport PLUS-lid, dan kun je gebruik maken van een extra aanbod. Je betaalt dan slechts €60,- per jaar. Mail naar hbrands@ntfu.nl

 

Rim Sluijs
Door Rim Sluijs

Verslaafd aan cyclos & mountainbike marathons. Organisator van fietsevenementen buiten en op BKOOL. Droomt van een eigen B&B in de bergen, maar beperkt deze droom nu tot jaarlijkse campertrips naar de bergen.

Dit vind je misschien ook interessant