• Overig
  • Gewijzigd op 21 december 2023

Fit en gezond het nieuwe jaar in

Het nieuwe jaar nadert met rasse schreden. Dat betekent één ding: nieuwe fietsdoelen stellen. Om deze doelen te halen zijn een goede conditie én gezondheid belangrijk. Speciaal voor PLUS-leden hebben we een aantal tips om 2024 goed te beginnen.
Fit en gezond het nieuwe jaar in
Fit en gezond het nieuwe jaar in

Jij en je fiets goed verzekerd

Voor het behalen van je sportieve doelen wil je fit zijn. Hiervoor is een goede gezondheid belangrijk. Daarom hebben NTFU en Zilveren Kruis afspraken gemaakt over een speciale zorgverzekering voor fietsers. Met extra vergoedingen en 10% korting op de premie van aanvullende- en tandartsverzekeringen voor jou en je gezin. Ruim 100 PLUS-leden maken al gebruik van dit aantrekkelijke aanbod.

Meld je voor 31 december aan +

Maar wat is een gezonde renner zonder zijn gereedschap? Gelukkig zijn al jouw fietsen standaard tot 1.000 euro verzekerd tegen schade, zowel tijdens toertochten als trainingsritten, in binnen- en buitenland. Deze standaarddekking is onderdeel van het Fietssport PLUS-lidmaatschap. Heb je een dure fiets? Dan is het wellicht verstandig om jouw fiets aanvullend te verzekeren. Bekijk de mogelijkheden voor extra dekking en onze unieke carbonmodule waarbij je een nieuw frame krijgt bij een breuk. 

Vind jouw trainingsdoel in de toertochtkalender

Er is niets mooiers dan een uitdagende toertocht fietsen. Of je nu racefietser, mountainbiker of gravelaar bent: ieder weekend kun je wel ergens aan de bak. Ook in 2024 hebben we samen met organisatoren weer een geweldige kalender samengesteld. Die kalender is vanaf 1 januari voor iedereen te bekijken, maar PLUS-leden kunnen met kerst al hun lijstje voor volgend jaar in orde maken. Leden hebben namelijk vanaf 24 december al toegang tot de volledige toertochtkalender op Fietssport.nl en in de Fietssport-app

Bekijk de complete kalender +

Trap jezelf in vorm met deze trainingstools 

De dagen zijn koud en kort. Hierdoor trap je minder kilometers weg dan je gewend bent. Gelukkig kun jij als PLUS-lid gebruik maken van slimme trainingsmogelijkheden. Zo krijg je als lid tot wel 25% korting op JOIN, de beste trainingsapp van Nederland. JOIN heeft meer dan 250 trainingen ontworpen door professionele wielertrainers én trainingsschema’s die zich automatisch aanpassen aan jouw voortgang en agenda.

Ben je een enorme koukleum? Dan kun je natuurlijk ook trainen op je zolderkamer of in je pain cave. Als Fietssport PLUS-lid krijg je 20% korting op een nieuw abonnement bij het virtuele fietsplatform Bkool. Heb je slimme fietstrainer en een TV, laptop of tablet? Dan kun je via Bkool miljoenen échte routes virtueel nafietsen. Trap je stuk op de Paterberg, scheur door het velodroom, slinger de Stelvio op of waag je aan een etappe uit de Tour, Giro of Vuelta. Op je scherm kun je schakelen tussen 2D, 3D, kaart én – wat Bkool echt gaaf maakt – een real life video van de route.

Bekijk deze exclusieve voordelen +
 
Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant