Een collectieve zorgverzekering via de NTFU

Voor het behalen van je sportieve doelen wil je fit zijn. Hiervoor is een goede gezondheid belangrijk. Daarom hebben NTFU en Zilveren Kruis afspraken gemaakt over een speciale zorgverzekering voor fietsers. Met extra vergoedingen en korting op jouw premie en die van je gezin.
Sluit direct af

Zilveren Kruis tekst

Een zorgverzekering speciaal voor fietsers

De NTFU werkt samen met Zilveren Kruis aan jouw gezondheid. Zo ben je verzekerd van goede zorg. Én investeren we in oplossingen om jou gezonder te laten zijn. Want ook lekker in je vel zitten telt mee voor jouw gezondheid. Een zorgverzekering die je via de NTFU kunt afsluiten hoort daar ook bij. Eentje die past bij jouw persoonlijke situatie. Met extra vergoedingen speciaal voor sporters. En waarmee je stap voor stap kunt werken aan jouw gezondheid. Zo heb je de zekerheid van een complete zorgverzekering. Wel zo makkelijk, toch?

 

Zo ziet jouw zorgverzekering via de NTFU eruit

Kies een basisverzekering en vul deze naar eigen wens aan. Hoe uitgebreid je verzekerd wilt zijn, bepaal je natuurlijk zelf. Kies je voor een aanvullende verzekering? Dan krijg je extra vergoedingen én een aantrekkelijke korting op de premie. Dit geldt ook voor eventuele gezinsleden. Dat is mooi meegenomen! Jouw kortingen:
  • 10% korting op de aanvullende verzekering
  • 10% korting op de tandartsverzekering

Hierop kun je rekenen als je voor Zilveren Kruis kiest

  • Heb je zorgkosten gemaakt? Via de Zilveren Kruis-app of Mijn Zilveren Kruis vraag je eenvoudig je geld terug. Je vergoeding staat dan binnen 3 werkdagen op je rekening.
  • Op zoek naar medisch advies? Met de app Zilveren Kruis Wijzer vind je, waar je ook bent, direct antwoord op jouw medische vragen. 
  • Gezonder leven? Maak kennis met de Actify-app, de vitaliteitscoach als het om jouw gezondheid gaat. Wel zo makkelijk naast je drukke leven met werk, familie en vrienden.

Ben je al verzekerd via de NTFU bij Zilveren Kruis? 

Je hoeft dan niks te doen. Jouw nieuwe premie voor 2024 heb je al ontvangen. Maar misschien profiteer je nog niet van de voordelen van ons NTFU-collectief met de gratis extra dekkingen die bij het fietsen passen. Pas dan gewoon gemakkelijk je collectief aan via de app of de ‘mijn-omgeving’ van Zilveren Kruis. Dat kan via www.zk.nl/mijnzilverenkruis.
 

Wil je overstappen naar Zilveren Kruis?

Via www.zk.nl/ntfu lees je alles nog eens rustig na. Én kies je de verzekering die past bij jouw wensen. Meld je uiterlijk 31 december 2023 aan bij Zilveren Kruis, dan regelen zij het verder voor je.

Ruim 960 leden gingen je voor

Stap - net als honderden andere leden - over op de speciale zorgverzekering voor fietsers van Zilveren Kruis. Met extra vergoedningen en korting op jouw premie en die van je gezin.