Verzeker je dure fiets met Extra Dekking

Standaard ben je bij Fietssport PLUS verzekerd voor schade tot maximaal €1.000,-. Is je fiets, inclusief (vernieuwde) onderdelen meer waard of is jouw fiets voorzien van carbononderdelen? Kies dan voor extra dekking tot maximaal €10.000,- en de unieke carbonmodule.
 

Carbon

Fiets je op een carbonfiets dan kun je de unieke carbonmodule afsluiten. Als je met je carbonfiets valt wordt er een scan van je fiets gemaakt. Blijkt er een breuk in te zitten, dan vergoeden we een nieuw frame, wielen en/of stuur. Zit er geen breuk in je fiets? Dan vergoeden we de herstelkosten.

Wanneer ontvang ik een nieuw frame, wielen of stuur bij de carbonmodule?

  • Zit er een breuk in het carbon en is je fiets maximaal 3 jaar oud? Dan ontvang je gratis een nieuw frame, wielen en/of stuur.
  • Is je fiets ouder dan 3 jaar? Dan vergoeden we bij een breuk de waarde verminderd met 1% per maand vanaf aankoopdatum.
  • Heb je geen breuk maar is er wel herstel nodig? In dat geval vergoeden wij de herstelkosten. Ook in dit geval geldt dat de waarde van je fiets met 1% per maand vermindert.

Wat kost extra dekking?

Bereken de premie van je extra dekking en carbonmodule via onze handige rekenhulp. De getoonde bedragen komen bovenop het bedrag voor het PLUS-account. De extra dekking gaat in op de aanmelddatum, geldt voor een kalenderjaar en wordt automatisch verlengd totdat je opzegt.

Extra lang profiteren van Fietssport PLUS? Sluit vanaf 1 augustus Fietssport XL af. 

Grote kleine letters

  • Let op: kies je voor de carbonmodule? Verzeker je fiets dan voor de volledige nieuwwaarde. Bij onderverzekering wordt naar rato uitgekeerd. 
  • Extra dekking geldt voor een kalenderjaar en wordt automatisch verlengd totdat je opzegt.
  • Als een onderdeel nog steeds functioneert, wordt de waardevermindering uitgekeerd. 
  • De premie geldt voor een heel kalenderjaar. Als je extra dekking in juni afsluit betaal je dus net zoveel als dat je dat in januari zou doen.

Bekijk de voorwaarden

Bereken premie Extra Dekking

Je extra premie per kalenderjaar

€ 0,-

Bovenstaand bedrag komt bovenop jouw PLUS- of verenigingslidmaatschap.

Sluit je verzekering af