Unieke kortingen en voordelen

Met Fietssport PLUS lig jij direct op kop. Als lid van het grootste wielerpeloton van Nederland profiteer je van een betrouwbare fietsverzekering, ontvang je korting op toertochten, download je gratis routes én ontvang je 4x per jaar Fietssport Magazine. Maar dat is niet alles! Met Fietssport PLUS ontvang je exclusieve aanbiedingen van onze partners. 
Word PLUS-lid

Exclusieve aanbiedingen

Gratis deelname aan exclusieve ledenevents

Speciaal voor NTFU-leden organiseren we samen met partners een reeks exclusieve evenementen. Met jouw Fietssport-ledenpas krijg je een uniek kijkje achter de schermen bij fietsmerken, maak je een rit met grootheden uit de wielersport of leer je hoe een mountainbikeroute tot stand komt. We houden je via onze social media en nieuwsbrieven op de hoogte van nieuwe ledenevents. 

Speciale zorgverzekering voor leden

Voor het behalen van je sportieve doelen wil je fit zijn. En is een goede conditie en gezondheid belangrijk. En als er dan toch iets is, wil je de zorg die jij als fietser nodig hebt. Daarom hebben NTFU en Zilveren Kruis afspraken gemaakt over een collectieve zorgverzekering. Met extra vergoedingen en 10% korting op je aanvullende- of tandartsverzekering.

Tot 25% korting op de trainingsapp JOIN

Fietssport PLUS en NTFU-leden kunnen vanaf nu voordelig gebruik maken van JOIN, dé beste fietsapp van Nederland. Profiteer van de korting, personaliseer je trainingsschema en word een betere fietser. JOIN kost normaal gesproken €9,99 per maand of €89,99 voor een jaarabonnement. Als Fietssport PLUS-lid betaal je €42,49 voor 6 maanden of slechts €67,49 voor een jaarabonnement. Dat is een korting tot 25%. Hiermee heb je het lidmaatschap van Fietssport PLUS al terugverdiend. Klik hier om jouw korting te claimen.

Met 20% korting virtueel trainen via Bkool

In de wintermaanden en op regenachtige dagen werken veel fietsers hun training af op een indoortrainer. Daarom hebben we een mooie korting geregeld voor PLUS-leden bij het virtuele fietsplatform Bkool. Nieuwe gebruikers krijgen 20% korting op hun Bkool-abonnement. Heb je al een abonnement? Dan betaal je slechts €60 per jaar, een korting van maar liefst 40%. Lees hier hoe je jouw korting claimt.

Gesoigneerd op pad in onze Bioracer-kleding

Kies voor onze exclusieve Fietssport-kleding van Bioracer. Dé meest gesoigneerde manier om je op twee wielen te verplaatsen.  Wielrenner, mountainbiker of gravelbiker. Man of vrouw. Onze fraaie Fietssport-kleding past iedereen. Zowel de shirts als de broeken zijn uiteraard in een dames- en herenmodel verkrijgbaar, én in twee kleuren: blauw-zwart met witte mouwtjes of groen-zwart met zwarte mouwtjes. Nieuw is de herfst-/wintercollectie. Deze bestaat onder andere uit een warme en waterafstotende jersey met lange mouwen en reflecterende pixeltechnolgie op de achterzijde. Ook fijn zijn de elastische overschoenen en een winddicht vestje.

Wil jij zo'n gave set kopen? Wordt dan PLUS-lid en krijg via jouw profiel toegang tot onze online winkel. Shop zoveel kleding bij elkaar als je wilt en gooi ze in je mandje. Meestal hebben we alles op voorraad en heb je jouw bestelling dus snel in huis.