Deze tocht heeft reeds plaatsgevonden op 28-12-2023.
  • Donderdag 28 dec 2023
  • Nijkerk (Gelderland)

Temm & Tuin Derry X-mas

  • MTB & Gravel

Ervaar de magie van de feestdagen tijdens de Temm & Tuin Derry X-mas.
Op 28 december 2023 hebben we jou en je fietsmaten uit voor een duurzame kerstvakantie-ervaring nodig die je niet wilt missen. Maak je klaar om door de prachtige bossen en landerijen te rijden, tussen Nijkerk en Garderen, op onze uitdagende MTB/Gravelbike toertocht.

Wat kun je verwachten?
Ploeteren en avontuur: Trotseer de uitdagende paden van het Sprielderbos en de Garderense heide. Test je vaardigheden op deze adembenemende routes.
Smakelijke tussenstop: Bij onze vrienden van 't Speuldje kun je zelfs op adem komen en genieten van heerlijke lekkernijen. Laat jezelf verwennen voordat je weer op de pedalen stapt.
Voor de echte fietsliefhebbers: Deze tocht is ontworpen voor getrainde fietsers. Kies uit afstanden van 50 km of 70 km en beleef samen met je fietsmaten een geweldige dag in de natuur.

Nieuw dit jaar voor de lokale helden: De Temm & Tuin Derry X-mas Brokketocht 20km, speciaal voor fietsers die hun sportieve fiets (op een gewone fiets is het ook mogelijk) al te lang in de garage hebben laten staan, Gezelligheid en plezier staan hier voorop, en onderweg verzorgen wij voor alle deelnemers een heerlijk drankje op een van onze party-stops onderweg.
*Informatie is te vinden op onze website: https://www.deburchtcycling.nl/Derry-X-MAS//

Feestelijke afsluiting: Na de tocht, trakteren we je op een groot feest in Baakies Koerse Kaffee, met live optredens vanaf 16:00 uur. Laat de muziek en de feestvreugde je kerstvakantie nog speciaal maken!
Mis deze kans niet om samen met je fietsvrienden de kerstsfeer op een sportieve en gezellige manier te beleven. Zet 28 december 2023 in je agenda en bereid je voor op een locatie Derry X-mas MTB Toertocht!

*Daginschrijving mogelijk.

We zien je aan de startlijn!

Toertocht details 20 km

Starttijd
12:00 - 13:00 uur.
Deelnemers verwacht
Rustig, je hebt alle ruimte om van de route en de verzorging te genieten.
Startlocatie
Luxoolseweg 32
plan route
Hoogtemeters
24 hm
Kosten deelname
€ 15,00 (BASIC account)
€ 13,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 15,00 (BASIC account)
€ 13,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
BEE-visible promotions
Website
www.deburchtcycling.nl
Kenmerken
Scan & Go
Daginschrijving mogelijk
De route is op de volgende manieren te volgen
GPS
Pijlen

Wat anderen van deze toertocht vonden.

John
Mooie route, beetje jammer dat de fotos nog steeds niet online staan.
De organisatie kon er niets aan doen dat dit een heel modderige editie was. Maar wel super dat ondanks dat deze tocht door ging. De tocht was afwisselend.
Top geregeld
Een leuke tocht. En vooral omdat hij doordeweeks is, goed bedacht. Ik heb persoonlijk de voorkeur om een verzorgingspost onderweg te hebben.
Ook was hij vrij pittig door het vele modder. Lekker uitdagend.