• Zondag 25 jun
  • Eibergen (Gelderland)

Toertocht Ronde van de Achterhoek

  • Racefiets

Geniet van het prachtige coulisselandschap van de Achterhoek. Achter elke bocht een nieuw decor. Voel je een prof door nagenoeg hetzelfde parcours inclusief de befaamde gravelstroken te rijden als de renners van de Profronde van de Achterhoek.
Er zijn 3 afstanden, de complete ronde van 150km of de iets ingekorte routes van 95km en 120km. De 95km is volledig uitgepijld en de 120km en 140km zijn alleen door middel van GPX te rijden. Deze worden de dag voor de toertocht via mail gedeeld met alle deelnemers.
Ook kun je starten vanaf drie verschillende startlocaties, in Aalten bij Het Noorden aan de Lichtenvoordsestraatweg 44, in Eibergen bij RTC de Stofwolk aan de Rietmolenseweg 5g of in Hengelo (Gld) bij Jansen & Jansen aan de Spalstraat 1, dus kies welke je het beste past. Bij inschrijving geef je aan welke startlocatie jouw voorkeur heeft. Mocht je later besluiten ergens anders te willen starten is dat geen enkel probleem. Deze startlocaties dienen tevens als pauzelocatie. Dus drie rustplekken waar tegen betaling iets genuttigd kan worden. Tevens zorgen wij dat op deze locaties voor de inwendige mens voldoende gratis krachtvoer (bananen, appels, krentenbollen en stroopwafels) klaarligt om de tocht tot een goed einde te kunnen volbrengen.
Mocht er onderweg onverhoopt een probleem optreden, welke je niet zelf kunt verhelpen, bestaat er de mogelijkheid gebruik te maken van de pechhulp welke je afzet bij jouw startlocatie.
Niets wat je nog kan belemmeren dus schrijf je in en beleef de Achterhoek!

Toertocht details 95 km

Starttijd
08:00 - 10:00 uur.
Deelnemers verwacht
< 500
Startlocatie
Rietmolenseweg 5
plan route
Kosten deelname
€ 6,00 (BASIC account)
€ 4,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 6,00 (BASIC account)
€ 4,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
Stichting Wielerpromotion Gendringen
Website
www.rondevandeachterhoek.nl/toertocht
Kenmerken
Scan & Go
Prijs-kwaliteitverhouding
Route en omgeving
Verzorging onderweg
Voorzieningen startlocatie
Route-aanduiding

Wil je de reacties op deze toertocht zien?

Log in of registreer