• Maandag 26 dec 2022
  • Schaijk (Noord Brabant)

Kerst graveltocht 2022

  • Gravelbike

TWC Ons Verzet organiseert op tweede Kerstdag een gravelride, bedoelt voor sporters die in het bezit zijn van een gravelbike, een cyclocrosser of een racefiets met profielbanden.

Je fietst achtereenvolgens door de Maashorst en het Raamdal. Deze gebieden vormen samen een enorm groot aaneengesloten natuurgebied in het Noordoosten van Brabant. De route biedt veel variatie. Van zandverstuivingen tot heidevelden en diepe donkere bossen. Maar ook brede lanen omzoomd door oude bomen met weidse uitzichten. Onderweg maak je kennis met een paar bewoners van deze streken: de Tauros, de Schotse Hooglander en de Exmoor pony en misschien zie je de Wisent. De routes zijn ongeveer 80% onverhard en bestaan voornamelijk uit brede paden met af en toe korte stukjes smalle bospaadjes. Door de goede ondergrond zijn de paden overal goed te rijden. Horeca gelegenheden om te pauzeren zijn er niet. Maar dat is ook niet erg. Er zijn talloze mooie plekken in dit gebied waar je je boterhammetje kunt eten en kunt genieten van de stilte en het uitzicht. Bij een graveltocht gaat het niet alleen om de prestatie. Ongedwongen, lekker genieten van het fietsen, je vrienden en de omgeving. Wij hebben er nu al zin in!

TWC Ons Verzet biedt deze Kerst Gravelride van 75 kilometer enkel aan op GPX. Inschrijven is mogelijk online en is geopend vanaf 1 december. Het GPX bestand wordt 2 dagen van te voren beschikbaar gemaakt ter download.
Tot ziens in Schaijk.

Toertocht details 75 km

Starttijd
08:30 - 09:30 uur.
Deelnemers verwacht
< 500
Startlocatie
Pastoor van Winkelstraat 2d
plan route
Kosten deelname
€ 5,00 (BASIC account)
€ 4,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 5,00 (BASIC account)
€ 4,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
TWC Ons Verzet
Website
www.onsverzet.nl
Kenmerken
Prijs-kwaliteitverhouding
Route en omgeving
Verzorging onderweg
Voorzieningen startlocatie
Route-aanduiding

Wil je de reacties op deze toertocht zien?

Log in of registreer