Deze tocht heeft reeds plaatsgevonden op 24-4-2021.
  • Zaterdag 24 apr 2021
  • Urk (Flevoland)

12e Tulpen Classic 2021 (inschr. gesloten, vol)

  • Racefiets

We hebben maximum aantal deelnemers bereikt, daarom is de inschrijving gesloten. We willen op een verantwoorde manier aan route promo doen, zodat het bij de koffie to go punten niet te druk wordt. Het moet zowel op de route als bij de koffie tot go punten beheersbaar blijven.

We zijn blij met de inschrijvingen en hopen volgend jaar weer op een normale Tulpen Classic.


We gaan het dit jaar anders doen, we gaan de route promoten, om zaterdag 24 april de Tulpen Classic te gaan fietsen. We doen geen inschrijving en ook geen eindpunt. Je komt naar Urk of Marknesse, parkeert de auto op 1 van de aangewezen parkeerplaatsen of je parkeert de auto naar eigen inzicht ergens aan de route.

Uitgebreide info op: www.rabotulpenclassic.nl

Je kiest een afstand en fietst die aan de hand van een GPX bestand / navigatie. Je kan ook je eigen start tijd kiezen, tussen 8:00 uur en 15:00uur. Er zijn drie afstanden 70 / 110 en 130 km, kies de afstand die bij jouw past, en misschien ook een idee, fiets hem andersom, je komt dan medefietsers tegen.

Wij gaan twee koffie punten selecteren waar je gratis een bakkie kan afhalen, je dient je dan wel aan te melden via FB of via een mailtje, naar: info@wvurk.nl , vermeld je naam en dat van je medemetgezellen, de afstand en waar je koffie wilt doen (Urk / Ossenzijl) wij zorgen dat jouw naam bekend is bij het koffie to go punt.

Dat er geen inschrijving meer is, heeft natuurlijk alles te maken met Corona, doordat ieder op zijn eigen tijdstip kan starten hopen we grote groepen te voorkomen.

Houd de site in de gaten, hier zal de komende week meer info opkomen. De actuele GPX bestanden zullen vanaf 10 april beschikbaar zijn.

Deze tocht wordt medemogelijk gemaakt door de Provincie Flevoland en Sportservice Flevoland

Toertocht details 68 km

Starttijd
08:00 - 15:00 uur.
Deelnemers verwacht
Rustig, je hebt alle ruimte om van de route en de verzorging te genieten.
Startlocatie
Parkeer terrein haven / Parkeer terrein Marknesse
plan route
Kosten deelname
€ 0,00 (BASIC account)
€ 0,00 (PLUS account & NTFU-lid)
Uitsluitend daginschrijving mogelijk
Organisatie
Wielervereniging Urk
Website
www.rabotulpenclassic.nl
Kenmerken

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Marieke
Verrassend mooie route in een voor mij grotendeels onbekend gebied. Vriendelijke ontvangst, duidelijke GPS en mail vooraf met zelfs route van parkeren naar start. Prachtige bollenvelden gezien, ondanks het slechte weer toch een mooie dag gehad.
Corjan
Mooie tocht door 2 verschillende werelden. Een uitgestrekte polder met lange rechte wegen en door het oude land; De Wieden
Geweldig. Vooral de gezelligheid op de haven van Urk en in het Paviljoen!
Mooi weer, mooie start locatie bij het strand van Urk en prachtige tulpenvelden.