Zaterdag 29 mei 2021

Betuwse 11 Dorpentocht (West Betuwe) 2021

Deze Betuwse 11 Dorpentocht is een fietstocht (6e) door de fruittuin van Nederland: het westelijke deel van de Betuwe. Je rijdt door 11 karakteristieke Betuwse dorpen in de gemeente West Betuwe en die voert langs rivier de Linge, boerenerven, grienden en over enkele landgoederen, waaronder de ‘Heerlijkheid Marienwaerdt' in Beesd. De 100 km tocht maakt een extra noordelijke lus door Zoelmond, Asch en door dé Oranjestad Buren, langs het riviertje de Korne met een zuidelijke lus door Wadenoijen, Ophemert, Varik, Heesselt en Est. Grotendeels over de dijk langs rivier de Waal. De 130 km gaat ook over Culemborg.

De finish van
... alle afstanden is weer in Rhenoy. Bij terugkomst in dorpshuis ‘de Betuwe Poort’ wordt iedereen feestelijk onthaald. Deelnemers die de tocht goed volbrengen ontvangen bij de finish een fraaie medaille!

En in en rond het dorpshuis ‘de Betuwe Poort’ is er voor iedereen wel wat te doen: muzikale entertainment, hapjes en drankjes, een kleine kermis voor de jeugd! Alle attracties zijn GRATIS toegankelijk en open vanaf 11:30.


Starttijden fietstochten:?
• voor 130km tocht: 8.30 uur tot 9.00 uur
• voor 100km tocht: 9.00 uur tot 9.30 uur
• voor 50 km tocht: 9:30 uur tot 10.00 uur

Inschrijven:
Inschrijven kan op zaterdag 30 mei (voorafgaand
aan de tocht) in ons dorpshuis ‘de Betuwe Poort’
(de start- en finish locatie)

Kosten van deelname (incl. 1 gratis consumptie (koffie/thee) bij rustpunt):
• € 5,00 voor NTFU leden*
• € 7,00 voor niet NTFU leden
*NTFU staat voor ‘Nationale ToerFiets Unie’ waarvan je lid kunt zijn

U fietst toch zeker ook mee?!

Locatie Rhenoy (Gelderland)
Fiets type  Toertocht
Beoordeling