Zaterdag 15 mei 2021

Tecklenburg Rundfahrt 2021

HERKANSING!!

Na de COVID-19 perikelen van 2020 gaan we dit jaar voor de herkansing.
Alle voorinschrijvers van vorig jaar hebben een e-mail gehad met de mededeling dat zij dit jaar automatisch ingeschreven zijn: 'Volgens de regels en voorwaarden van de NTFU zouden we het door jou betaalde bedrag voor deelneming aan onze tocht niet hoeven te restitueren. We gaan het echter zo doen dat we jouw voorinschrijving doorschuiven naar de editie 2021. Begin volgend jaar krijg je nader bericht over de praktische afwikkeling hiervan. Wel adviseren we je om de eerder verstuurde bevestigingsmail na inschrijving te bewaren als bewijs van inschrijving'.

** LET
... OP, ook dit jaar alleen VOORINSCHRIJVING t/m 12 mei of indien eerder VOL **
Fietsen door het Teutoburerwald, deze toertocht is volgens veel deelnemers onze mooiste toertocht! Op zaterdag 15 mei 2021 wordt de Tecklenburg Rundfahrt voor de 33e keer door FTC CC'75 georganiseerd. Daardoor mag de tocht zich met recht een klassieker op de toerkalender noemen.
Je krijgt een afwisselende en uitdagende route voorgeschoteld met beklimmingen en afdalingen die zelfs de regionaal bekende deelnemers soms voor verrassingen stellen. Bij de langste afstand trap je ongeveer 2.400 hoogtemeters weg.
Binnen vele toerfietsverenigingen neemt de tocht al jaren een vaste plek in op de kalender, maar ook vele beroeps- en amateurrenners zien de tocht als goede voorbereiding op het vervolg van het wegseizoen.
Door het groeiende aantal deelnemers in de laatste jaren, heeft de organisatie in overleg met de gemeente Ibbenbüren en de omliggende gemeenten besloten om het deelnemersaantal te maximeren op 2.500. Daarom is het vanaf 2018 alleen nog mogelijk om via voorinschrijving deel te nemen aan de tocht.

Bij inschrijven voor 14 april 2021 wordt het stuurbordje verstuurd naar het adres dat door jou is aangegeven op het inschrijfformulier.

Locatie Ibbenbüren (Buitenland)
Fiets type  Toertocht
Beoordeling