Deze tocht heeft reeds plaatsgevonden op 30-11-2019.
  • Zaterdag 30 nov 2019
  • Soest (Utrecht)

Gooische Strade Bianche 2019

  • Gravelbike

Tempo Soest organiseert op zaterdag 30 novemder de derde editie van de ‘Gooische Strade Bianche’. Deze graveltocht voert door de mooiste stukken bos en heide van Soest, Hilversum, Bussum, Crailo, Valkeveen, Huizen, Blaricum, Laren en Baarn. 80 procent van de route is onverhard en voert je bijna helemaal door de schitterende Gooise natuur. Je fietst over heidevelden, komt langs het Gooimeer.

Je kunt kiezen uit routes over 50, 60 en 80 km. Begin- en eindpunt van de drie afstanden, is het clubgebouw van Tempo Soest. Je kunt starten tussen 9:00 en 10:30 uur. NTFU leden betalen € 9,50. Niet leden betalen met € 12,50. Alle afstanden hebben een verzorgingspost op de route. De routes komen beschikbaar op GPS maar zijn natuurlijk ook uitgepijld. De graveltocht is geschikt voor mountainbike, gravelbike en zelf voor je cyclocrosser. Na afloop kan er gezellig nagepraat worden in de feesttent en krijgen de deelnemers een broodje hamburger aangeboden.

Toertocht details 50 km

Starttijd
09:00 - 10:30 uur.
Deelnemers verwacht
Rustig, je hebt alle ruimte om van de route en de verzorging te genieten.
Startlocatie
Clubhuis Tempo, Industrieweg 4a
plan route
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 12,50 (BASIC account)
€ 10,50 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
Tempo Soest
Website
www.tempo-soest.nl
Kenmerken
Scan & Go

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Wat een leuke dag was dit. Mooie omgeving, mazzel met het weer, uitstekende wegwijzers en veilige oversteekplaatsen. Onderling ontspannen en correcte sfeer op een enkele fiets-hufter na zich niets aantrekt van de afspraak dat het voor iedereen gezellig en veilig moet zijn. Complimenten en dank voor de voortreffelijke organisatie.
Mooie route met een goede sfeer. Goede start en finishlocatie met goede aankleding. Jammer dat de aan- en afrijroute dezelfde zijn en meer geschikt voor ATB en minder voor gravelfiets.
Een fantastisch mooie tocht in een hele mooie omgeving, waarbij er niets mankeerde aan de bewegwijzering. Zeker een aanrader. Bijna geen asfalt gezien!!
Dit zijn nou van die toertochten waar je dolgelukkig van wordt. Prachtige natuur, afwisselende omgevingen. Waar voor je geld!