• Training
  • Gewijzigd op 5 december 2017

Zwift on tour

Tacx en Zwift organiseren op donderdag 7 december een Zwift-avond bij Mantel in Arnhem. Een mooie gelegenheid om nieuwe fietstrainers te testen en je vrienden het snot voor de ogen te fietsen.
Zwift on tour

Wat houdt het in?

Je kunt op deze avond fietsen in het virtuele spel Zwift, nieuwe fietstrainers testen. Zwift is het online platform waar je jouw fietstrainer kunt koppelen aan een digitale wereld. Je kunt realtime tegen andere fietsers over de hele wereld strijden, met ze chatten en elkaar kudo's geven. 

In de markt voor een nieuwe fietstrainer? Lees hier wat er zoal te koop is en waar je op moet letten bij de aanschaf van een fietstrainer.

Naast het testen van nieuwe trainers - waaronder de Tacx Neo Smart - kun je jouw eigen krachten testen. Ga de strijd aan met je fietsvrienden en win mooie prijzen. Er is een DJ aanwezig om je op te zwepen, hapjes en drankjes zijn geregeld om een hongerklop te voorkomen en je krijgt na afloop leuke goodies mee naar huis.

Wat kost het? 

Meedoen is gratis. Het enige wat jij moet doen is je van te voren aanmelden en je fietskloffie én -schoenen meenemen. Mantel zorgt voor de rest. 

Heerlijk avondje Zwift: aanmelden verplicht!

Om ervoor te zorgen dat iedereen met een goodiebag naar huis kan en er genoeg bier en snacks in huis zijn gehaald moet je je vooraf aanmelden. Onder alle aanmeldingen wordt een Tacx Smart Upgrade pakket verloot. Op de avond zelf maak je ook nog eens kans om een jaarabonnement Zwift te winnen!

Details

De avond vindt plaats van 18:00 tot 21:00 uur. Meld je hier aan.
 

Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant