• Training
  • Gewijzigd op 6 juni 2023

Fietssport en JOIN bundelen krachten en maken 75.000 persoonlijke trainingsschema’s

Goed nieuws! Fietssport en JOIN gaan samenwerken. Fietssport PLUS en NTFU-leden kunnen vanaf nu voordelig gebruik maken van dé beste fietsapp van Nederland. Profiteer van de korting, personaliseer je trainingsschema en word een betere fietser.
Fietssport en JOIN bundelen krachten en maken 75.000 persoonlijke trainingsschema’s
Fietssport en JOIN bundelen krachten en maken 75.000 persoonlijke trainingsschema’s

Wil jij deze winter werken aan een fietsdoel voor volgend jaar? Bijvoorbeeld meedoen aan een toertocht, een meerdaagse bikepacking trip maken of een berg van de buitencategorie beklimmen? Maak dan gebruik van JOIN en bereik je sportieve doel.

De intelligente trainingsapp bevat meer dan 300 work-outs en trainingsschema’s. Dankzij slimme technologie houdt JOIN er rekening mee als je een keer een training overslaat, een groepsrit doet of extra traint. Het trainingsschema past zich dus automatisch aan waardoor jij je doel bereikt. Alsof je 24/7 de beschikking hebt over een eigen wielercoach. Maar dan wel eentje die minder kost dan de prijs van een buitenband.

75.000 trainingsschema’s

“De NTFU is met ruim 75.000 leden de grootste wielersportbond van Nederland. Zo’n 33% van onze achterban heeft aangegeven behoefte te hebben aan trainingsschema’s”, aldus Bart van de Vossenberg, marketing- en communicatiecoördinator van de NTFU. “De samenwerking met JOIN stelt ons dus in staat om 75.000 persoonlijke trainingsschema’s te maken. Een win-winsituatie.”  

Ook Jim van den Berg, de bedenker van JOIN, is blij met de samenwerking: “JOIN is ideaal voor wielersporters die best wel beter willen worden, maar geen behoefte hebben aan een strak trainingsschema. Hierdoor zijn de flexibele schema’s van JOIN ideaal voor fietsers die af en toe een ritje met vrienden willen blijven maken, maar ook wel een duwtje in de rug kunnen gebruiken.”

Hoe werkt het?

Het revolutionaire van JOIN is dat het trainingsschema’s personaliseert. Dit maatwerk levert de app op basis van gegevens die jíj invoert. Zo kun je je Strava-geschiedenis uploaden. Vervolgens kun je onder meer aangeven hoeveel tijd je hebt om te sporten, wat je doel is en wanneer je dit wilt bereiken. Op basis van deze data rolt een trainingsschema uit de app. 

Behalve persoonlijk is dit schema ook heel flexibel. Stap je bijvoorbeeld met het verkeerde been uit bed of loopt je dag compleet anders dan gepland? Geen probleem: de app past het schema moeiteloos aan. Dan krijg je later die week gewoon een lichtere of juist een zwaardere training voorgeschoteld. Ook houdt de app rekening met jouw voortgang. Beschik je bijvoorbeeld over het talent van Mathieu van der Poel, dan wordt je schema hier op aangepast.

Beter worden

JOIN is perfect voor racefietsers, mountainbikers en gravel grinders die beter willen worden, maar geen behoefte hebben aan trainingsschema’s die in beton gegoten zijn. Jij bepaalt wanneer, waar en met wie je gaat fietsen. Verder kun je jouw rit eenvoudig via Strava, Wahoo, Garmin of Zwift delen. Handig toch?

JOIN is dus de ideale tool voor iedereen die nog meer plezier aan fietsen wil beleven en hierbij een digitaal duwtje in zijn of haar rug kan gebruiken. 

Profiteer van korting

Meld je nu aan en profiteer van een mooie korting. JOIN kost normaal gesproken €9,99 per maand of €89,99 voor een jaarabonnement. Als Fietssport PLUS of NTFU-lid betaal je €42,49 voor 6 maanden of slechts €67,49 voor een jaarabonnement. Hiermee heb je het lidmaatschap van Fietssport PLUS al terugverdiend.

 

Nog niet overtuigd? De voordelen van Fietssport x JOIN op een rijtje.

  • Flexibele en persoonlijke trainingsschema’s
  • 300+ work-outs
  • Eenvoudig export rit 
  • Fikse korting
Ard Krikke
Door Ard Krikke

Verslingerd aan mountainbiken en wielrennen. Is gek op singletracks, maar vindt het ook heerlijk om over kaarsrechte polderwegen te racen. Staat daarnaast regelmatig op zijn windsurfplank en hoopt iedere winter – tegen beter weten in – op de Elfstedentocht.

Dit vind je misschien ook interessant