• Zondag 25 jun
  • HOORN NH (Noord Holland)

Ladies Ride Westfriesland 2023

  • Racefiets

UPDATE: Ladies Ride vindt niet plaats op zondag 7 mei, maar is uitgesteld naar zondag 25 juni

De Hoornse Ren en Toerclub (HRTC) organiseert een Ladies Ride door het mooie Westfriesland. De tocht, exclusief voor dames, telt twee afstanden: 65 en 95 km. Beide routes gaan over rustige wegen door Westfriesland en de Beemster, langs en over karakteristieke dijken en polders.

Start is om 9h30 vanaf het clubhuis van HRTC aan de wielerbaan in Hoorn. Het clubhuis is vanaf 9h00 open. Wil je meedoen? Schrijf je dan vooraf online in! Dat betaal je 8 euro p.p. Voor late beslissers is vlak voor de start een na-inschrijving. Dan kost het 10 euro p.p.

Deelnemers kunnen individueel starten, maar kunnen ook aansluiten bij een groep, onder begeleiding van een wegkapitein. Deze rijdt voorop in een zodanig tempo dat de groep bij elkaar blijft. De groep voor de 65 km rijdt gemiddeld rond de 25 km per uur; de groep voor de 95 km rijdt gemiddeld rond de 28 km per uur. De groepen starten om 9h30.

De route is niet uitgepijld, maar het gpx-bestand is na inschrijving te downloaden. Alle deelnemers worden verzocht om de gpx-route vantevoren in de fietscomputer te zetten. De route wordt een dag eerder openbaar gemaakt om gedoe bij de start te voorkomen. Na-inschrijvers wordt geadviseerd om de gpx-route zaterdag te downloaden vanaf deze pagina.

Onderweg, na 42 km resp. 57 km, is er een gezellige koffiestop met gebak bij de Gouden Karper in Rustenburg. De kosten daarvoor zijn inbegrepen in de prijs bij de inschrijving. Na de koffiestop rijden we samen verder. Na de finish is er in het clubhuis een gezellige nazit, ook een Westfriese traditie.

Toertocht details 65 km

Starttijd
09:30 - 09:30 uur.
Deelnemers verwacht
< 500
Startlocatie
Holenweg
plan route
Hoogtemeters
70 hm
Daginschrijving mogelijk
Ja
Kosten deelname
€ 10,00 (BASIC account,
€ 8,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend tot 24 juni 2023.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 8,00 (BASIC account),
€ 6,00 (PLUS account & NTFU-lid
De online inschrijving is geopend tot 24 juni 2023.
Organisatie
Hoornse Ren-en toerclub
Website
www.hrtc.nl
Kenmerken
Scan & Go
Douche aanwezig
Toiletten aanwezig
Daginschrijving mogelijk
Prijs-kwaliteitverhouding
Route en omgeving
Verzorging onderweg
Voorzieningen startlocatie
Route-aanduiding

Wil je de reacties op deze toertocht zien?

Log in of registreer