Deze tocht heeft reeds plaatsgevonden op 12-11-2023.
  • Zondag 12 nov 2023
  • Weert (Limburg)

Land van Horne Gravelride 2023

  • Gravelbike

De Land van Horne toetocht is in Weert al jaren een begrip. Ook dit jaar wordt de Land van Horne Toertocht aangevuld met een unieke Gravelride door de mooie natuur van Weert en omgeving. Er zijn twee mooie routes uitgezet van 75 en 95 km met onderweg een gezellige rustplaats.

De routes zijn compleet vernieuwd tov het introductie jaar 2022. De routes zijn nu volledig gescheiden van de MTB routes en verlopen o.a. via de mooie brede gravelpaden van het Weerterbos, de mooie paden van het Keelven in Someren en de schitterende gravelpaden op de Strabrechtseheide. De langste route verloopt via de het natuurgebied Molenheide in Mierlo naar het Dak van Brabant. Het Dak van Brabant kan via de aanwezige gravelpaden beklommen worden en boven kun je genieten van het schitterende uitzicht. Je kunt het Dak van Brabant ook meedere keren beklimmen.

Bij de start ontvang je een kopje koffie en na afloop worden de deelnemers getrakteerd op een Belgische biertje en een lekkere Hamburger/hotdog in de exclusieve en gezellige Deluxe tent.

Toertocht details 75 km

Starttijd
09:30 - 10:30 uur.
Deelnemers verwacht
Rustig, je hebt alle ruimte om van de route en de verzorging te genieten.
Startlocatie
Industriekade 58
plan route
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 15,00 (BASIC account)
€ 13,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
TWC Weert
Website
www.twcweert.nl
Kenmerken
Scan & Go
De route is op de volgende manieren te volgen
GPS

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Perfect
Erg mooie tocht door een geweldig landschap, goed aangegeven en vooral de hamburger en het bier, ik kom volgend jaar terug.
We moesten 45 min rijden om in Weert te komen maar was zeker de moeite waard Goed georganiseerd en prachtige tocht ( t weer werkte gelukkige meed) Na afloop nog even iets eten/drinken. Prima.
Lekker gefietst zonder routeproblemen, mooie omgeving