• Zondag 25 jun
  • Weert (Limburg)

Bloem van Weert 2023 Deluxe Weert-Stiphout-Weert

  • Racefiets

Op zondag 25 juni organiseert Toer- en Wielerclub Weert (TWC Weert) de “Bloem van Weert”. De Bloem van Weert is een fietsevenement dat zowel recreatieve als sportieve fietsers laat kennismaken met de verrassend mooie omgeving van Weert.

Voor de racefietsers is de Bloem van Weert in een nieuw jasje gegoten in samenwerking met onze fietsvrienden van Tourclub Stiphout. De route heeft dan ook de benaming Weert-Stiphout-Weert gekregen. Je kunt de route starten in Weert of in Stiphout. Nieuw in 2023 is de Gravelride.
De route is niet meer voorzien van routepijlen maar wordt verreden op basis van eigen navigatie (GPX bestanden worden beschikbaar gesteld na inschrijving). De route verloopt naar kasteel Croy en Stiphout en heeft als eindpunt het kasteelpark in Weert.
Zowel de Racefiets- als de Gravelride deelnemers worden compleet in de watten gelegd. als ze kiezen voor de Deluxe variant. Er zijn twee rustplaatsen ingericht op de route, op de eerste rustplaats ontvangen de deelnemers kleine versnaperingen en is er energiedrank beschikbaar en kunnen de bidons opnieuw gevuld worden. OP de 2e rustplaats bij kasteel Croy in Stiphout ontvangen de deelnemers koffie met Brabantse vlaai en bij terugkomst in het kasteelpark in Weert is een gezellig terras ingericht en ontvangen de deelnemers een lekker Belgisch biertje en een (vegetarische) hamburger.

Toertocht details 75 km

Starttijd
10:00 - 12:00 uur.
Deelnemers verwacht
< 500
Startlocatie
Industriekade 58
plan route
Daginschrijving mogelijk
Nee
Kosten deelname
€ 20,00 (BASIC account,
€ 17,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend van 4 juni 2023 tot 23 juni 2023.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 20,00 (BASIC account),
€ 17,00 (PLUS account & NTFU-lid
De online inschrijving is geopend van 4 juni 2023 tot 23 juni 2023.
Organisatie
TWC Weert
Website
twcweert.nl
Kenmerken
Scan & Go
Douche aanwezig
Fietsenstalling
Toiletten aanwezig
Prijs-kwaliteitverhouding
Route en omgeving
Verzorging onderweg
Voorzieningen startlocatie
Route-aanduiding

Wil je de reacties op deze toertocht zien?

Log in of registreer