Woensdag 27 dec 2023
Wageningen (Gelderland)

Wageningse Wintertocht 2023

Actief uitbuiken na kerst? Ga lekker mountainbiken in de mooie omgeving van Wageningen!

Vanuit het clubhuis van TCW'79 hebben we twee prachtige routes van 30 en 55 km uitgepijld. Als je 55 km wat te ver vindt, kun je een doorsteek gebruiken om een route van ongeveer 40 km te rijden.

De routes zijn dit jaar vernieuwd en dat heeft een uitdagend en afwisselend parcours opgeleverd. Verschillende terreineigenaren stellen hun terrein weer voor ons open. De routes bevatten langere klimmen op de Wageningse Berg, mooie bospaden door Bennekom en de 55 km voert langs de Edese hei naar de single tracks van de Edese mountainbikeroute.

Voor alle deelnemers is er na 15 km een gratis ravitailleringspost naast restaurant Het Koetshuis waar we je voorzien van eten en drinken om aan te sterken. De 55 km voert na 40 km nogmaals langs deze post. Bij terugkomst in het clubhuis wacht een winterse lekkernij om weer lekker warm te worden.

Je kunt starten tussen 09.00 en 11.00 uur vanaf het clubhuis van TCW'79. Om iedereen de kans te geven om veilig en snel te starten, kun je alleen online inschrijven. Ter plaatse inschrijven is helaas niet mogelijk. De online inschrijving sluit op 27 december om 11.00 uur of eerder wanneer het maximum aantal deelnemers is bereikt.

We werken met starttijden om de deelnemers te spreiden. Zo heeft iedereen de gelegenheid om in zijn of haar eigen tempo het parcours te rijden. Bij het inschrijven via deze website, kun je zelf een afstand en tijdvak kiezen. Je kunt er ten alle tijde voor kiezen toch een andere afstand te gaan rijden. Wijzigingen in afstand hoef je niet aan ons door te geven, maar gebruik a.u.b. wel de door jou geselecteerde originele starttijd.

Kom je met de auto? Dan kun je dicht bij het clubhuis parkeren. Gebruik het adres Anna van Hoëvellstraat, 6702 DD Wageningen voor je navigatie. Onze vrijwilligers wijzen je naar een gratis parkeerplek.

We verwelkomen je graag op 27 december!

Hieronder vind je een impressie van de voorgenomen routes. De uiteindelijke routes en afstanden kunnen afwijken. De definitieve routes zijn ongeveer 1 week voor aanvang als GPX op deze pagina te downloaden.

Update 3 december 2021: de oorspronkelijke routes van 45 en 60 km zijn gewijzigd in 40 en 55 km om te kunnen voldoen aan alle vergunningsvereisten.


Mountainbike

Wil je verder inzoomen?

Toertocht details 30 km

Starttijd
09:00 - 11:00 uur.
Deelnemers verwacht
Rustig, je hebt alle ruimte om van de route en de verzorging te genieten.
Startlocatie
Clubhuis TCW, Nudepark 81
plan route
Hoogtemeters
220 hm
Daginschrijving mogelijk
Nee
Kosten deelname
€ 8,00 (Basic account),
€ 6,00 (PLUS account & NTFU-lid)
Uitsluitend daginschrijving mogelijk
Organisatie
TC Wageningen '79
Website
www.tcw79.nl
Kenmerken
Scan & Go
Douche aanwezig
Fiets afspuiten
Toiletten aanwezig
  • Prijs-kwaliteitverhouding

  • Route en omgeving

  • Verzorging onderweg

  • Voorzieningen startlocatie

  • Route-aanduiding

Wil je de reacties op deze toertocht zien?

Log in of registreer

Beoordeling toevoegen

Je beoordeling helpt andere sportieve fietsers op weg. Bedankt!

1000 tekens over
1000 tekens over

Beoordelingen met onjuiste informatie of beledigende teksten worden van Fietssport verwijderd.
De voorwaarden kun je hier lezen.

Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen