Deze tocht heeft reeds plaatsgevonden op 27-8-2023.
  • Zondag 27 aug 2023
  • Valthe (Drenthe)

Hunebed Highway MTB 2023

  • Mountainbike

De tocht voert de deelnemers over de afstanden 30 en 50 km door de bosrijke omgeving rondom Valthe. We gaan deze editie in noordelijke richting om de deelnemers te verassen met verstopte, onverwachte, paadjes door de boswachterijen van Odoorn en Exloo.
Op onze jaarlijks variërende route(s) geniet je van heuveltjes en het "vals plat" ontstaan tijdens de ijstijd. Onderweg zul je verschillende bosmeertjes en hunebedden ontdekken. Geniet van een mooie afwisselende route langs de prachtige Drentse Hondsrug, door de dichte bossen en over de heide. De routes zijn geschikt voor alle niveaus.
Als échte mountainbiker móet je deze tocht gewoon op je palmares hebben staan! Start tussen 9.00 en 9.30 uur.

Extra mooi: je fietst niet alleen voor jezelf, samen met anderen en ook de nodige wandelaars zamel je geld in voor KWF Kankerbestrijding en twee andere, elk jaar opnieuw te bepalen <a href="https://goededoelenvalthe.nl/goede-doelen-2022/">Goede Doelen</a>. Inschrijf - en sponsorgelden komen geheel ten goede aan de Goede Doelen. Stichting Goede Doelen Valthe heeft in 12 jaar al € 96.180,00 geschonken.

Inschrijven
Vanaf 1 maart tot en met 25 augustus is het mogelijk om je online in te schrijven. Op 27 augustus tijdens de start is inschrijven natuurlijk ook nog mogelijk
Het inschrijfgeld bedraagt bij voorinschrijving € 10,00 en bij daginschrijving tijdens de start € 13,00. NTFU korting is zowel bij voor- en daginschrijving ( Scan&Go aanwezig ) van toepassing. Kinderen tot en met 15 jaar mits onder begeleiding mogen gratis meedoen. Betaling bij daginschrijving contant of middels pinnen.

WINACTIE:
Bij voorinschrijving maak je kans op 1 van de 4 dinerbonnen voor 2 personen bij het exclusieve restaurant 'De Gaffel' in Valthe.
Alle reden om je zo snel mogelijk in te schrijven.

Leuke aanbieding:
Een prachtige, unieke Hunebed Highway Classic windstopper van het kwaliteitsmerk Bioracer. Deze kwalitatieve windstopper (winkelwaarde € 89,-) bieden wij aan voor slechts € 42,35 exclusief verzendkosten. Je kunt je eigen windstopper bestellen in onze webshop. Zie hieronder de link naar de webshop. Je kunt hier overigens ook onze speciale Hunebed Highway Classic wielershirts of wielerbroeken bestellen!
Webshop Bioracer <a href="https://stichting-goede-doelen-valthe.email-provider.eu/link/lejhf866fx/cxx5g3ejmh/upnuwnx8lm/mlszojiz9u/gerbfozn0a">https://www.bioracer.be/nl/mybioracer/?r=KBe4aeEtue</a>

Toertocht details 30 km

Starttijd
09:00 - 09:30 uur.
Deelnemers verwacht
Rustig, je hebt alle ruimte om van de route en de verzorging te genieten.
Startlocatie
Schoolstraat 6
plan route
Hoogtemeters
90 hm
Kosten deelname
€ 13,00 (BASIC account)
€ 11,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 10,00 (BASIC account)
€ 8,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
Stichting Goede Doelen Valthe
Website
www.goededoelenvalthe.nl
Kenmerken
Scan & Go
Daginschrijving mogelijk
De route is op de volgende manieren te volgen
GPS
Pijlen

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Mooie route, straten in de regen en na een half uur opdrogen in de zon.
Het nummeren van de helm/fiets vond ik een top idee
Mooie tocht met prima ontvangst en goede verzorging.
Mooie route met weer nieuwe paadjes . Zoals altijd weer prima verzorgd. Ook nu weer bewaking bij de fietsen. Goed geregeld!
Mooi dat de tocht nu richting het noorden ging. Nog meer bospaden??