Deze tocht heeft reeds plaatsgevonden op 10-7-2022.
  • Zondag 10 jul 2022
  • HOORN NH (Noord Holland)

Ladies Ride Westfriesland 2022

  • Racefiets

De Hoornse Ren en Toerclub (HRTC) organiseert op zondag 10 juli 2022 een Ladies Ride door het mooie Westfriesland. De tocht, exclusief voor dames, telt twee afstanden: 65 en 95 km. Beide routes zijn dit jaar vernieuwd en gaan over rustige wegen door Westfriesland en de Beemster, langs en over karakteristieke dijken en polders.

Start is tussen 9h30 en 10h00 vanaf het clubhuis van HRTC aan de wielerbaan in Hoorn. Het clubhuis is vanaf 9h00 open. Wil je meedoen? Schrijf je dan vooraf online in! Daarmee krijg je ook nog eens 2 euro korting op de deelnamekosten. Voor late beslissers is vlak voor de start een na-inschrijving. Dan kost het 10 euro p.p. Graag gepast betalen svp.

Deelnemers kunnen individueel starten, maar kunnen ook aansluiten bij een groep, onder begeleiding van een wegkapitein. Deze rijdt voorop in een zodanig tempo dat de groep bij elkaar blijft. De groep voor de 65 km rijdt gemiddeld rond de 25 km per uur; de groep voor de 95 km rijdt gemiddeld rond de 28 km per uur. De groepen starten om 9h30.

De route is niet uitgepijld, maar het gpx-bestand is na inschrijving te downloaden. Alle deelnemers worden verzocht om de gpx-route vantevoren in de fietscomputer te zetten. De route wordt een dag eerder openbaar gemaakt om gedoe bij de start te voorkomen. Na-inschrijvers wordt geadviseerd om de gpx-route zaterdag te downloaden vanaf deze pagina.

Onderweg, na 42 km resp. 57 km, is er een gezellige koffiestop met gebak bij de Gouden Karper in Rustenburg. De kosten daarvoor zijn inbegrepen in de prijs bij de inschrijving. Na de koffiestop rijden we samen verder. Na de finish is er in het clubhuis een gezellige nazit, ook een Westfriese traditie.

Graag tot zondag 10 juli!

Toertocht details 65 km

Starttijd
09:30 - 10:00 uur.
Deelnemers verwacht
Rustig, je hebt alle ruimte om van de route en de verzorging te genieten.
Startlocatie
Holenweg
plan route
Hoogtemeters
70 hm
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 8,00 (BASIC account)
€ 6,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
Hoornse Ren-en toerclub
Website
www.hrtc.nl
Kenmerken
Scan & Go

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Er zijn geen reviews voor deze toertocht.