Training Gewijzigd op 9 februari 2022

Maak kans op een gratis jaarabonnement van de slimme trainingsapp JOIN

Ben jij aan het trainen voor een bepaald fietsdoel? Bijvoorbeeld meedoen aan een uitdagende cyclo of een Alpencol bedwingen? Dan heb je mazzel; we mogen 3x jaarabonnementen van JOIN weggeven. Voorwaarde is dat jij jouw ervaringen met ons deelt.

Maak kans op een gratis jaarabonnement van de slimme trainingsapp JOIN

Fietssport en JOIN gaan je helpen om jouw fietsdoelen voor 2022 te bereiken. Hoe? Door een jaarabonnement op JOIN, dé beste trainingsapp van de Benelux, weg te geven.

In dit artikel leggen we je uit hoe JOIN werkt.

Het unieke van JOIN is namelijk dat de intelligente app het trainingsschema’s op maat maakt en zich automatisch aanpast aan jouw beschikbaarheid en trainingsbelasting. Hierdoor heb je 24/7 een virtuele coach tot je beschikking. 

Deel jouw ervaringen

Uiteraard vragen we hier wel wat voor terug. Om kans te maken op een JOIN-jaarabonnement (t.w.v. €83,88) willen we je een jaar lang volgen. 

In de praktijk betekent dit dat je ons met enige regelmaat op de hoogte houdt van jouw vorderingen. Wat vind je van de trainingen? Houdt de app rekening met jouw fietsdoel? Past het trainingsschema zich aan jouw drukke leven aan? Daarnaast werk je mee aan een artikel waarin je vertelt in hoeverre de slimme trainingsapp je heeft geholpen om jouw doel(en) te bereiken.

Win een gratis jaarabonnement

Lijkt het je leuk om een jaar lang je eigen wielercoach op zak te hebben en jouw ervaringen met andere racefietsers, mountainbikers en gravelaars te delen? Scrol dan snel naar het actieformulier helemaal onderaan deze pagina.


 

Dit vind je misschien ook interessant

Winactie: Jaarabonnement JOIN

We mogen van JOIN 3x jaarabonnementen weggegeven. Wil jij gericht trainen en vind je het tof om jouw ervaringen via social posts, foto’s en een interview op onze site met andere fietsers te delen? Beantwoord de onderstaande vraag en wie weet behoor jij tot een van de gelukkige winnaars! Let op: de winactie loopt van 7 t/m 14 februari 2022. 

Deze actie is afgelopen.

BKool - Training - sept 22 BKool - Training - sept 22
 

Ontvang inspiratie in je mailbox

Ontvang inspiratie in je mailbox

Inschrijven nieuwsbrief Inschrijven

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste artikelen uit ons online magazine.

Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen