• Training
  • Gewijzigd op 9 februari 2022

Maak kans op een gratis jaarabonnement van de slimme trainingsapp JOIN

Ben jij aan het trainen voor een bepaald fietsdoel? Bijvoorbeeld meedoen aan een uitdagende cyclo of een Alpencol bedwingen? Dan heb je mazzel; we mogen 3x jaarabonnementen van JOIN weggeven. Voorwaarde is dat jij jouw ervaringen met ons deelt.
Maak kans op een gratis jaarabonnement van de slimme trainingsapp JOIN

Fietssport en JOIN gaan je helpen om jouw fietsdoelen voor 2022 te bereiken. Hoe? Door een jaarabonnement op JOIN, dé beste trainingsapp van de Benelux, weg te geven.

Het unieke van JOIN is namelijk dat de intelligente app het trainingsschema’s op maat maakt en zich automatisch aanpast aan jouw beschikbaarheid en trainingsbelasting. Hierdoor heb je 24/7 een virtuele coach tot je beschikking. 

Deel jouw ervaringen

Uiteraard vragen we hier wel wat voor terug. Om kans te maken op een JOIN-jaarabonnement (t.w.v. €83,88) willen we je een jaar lang volgen. 

In de praktijk betekent dit dat je ons met enige regelmaat op de hoogte houdt van jouw vorderingen. Wat vind je van de trainingen? Houdt de app rekening met jouw fietsdoel? Past het trainingsschema zich aan jouw drukke leven aan? Daarnaast werk je mee aan een artikel waarin je vertelt in hoeverre de slimme trainingsapp je heeft geholpen om jouw doel(en) te bereiken.

Win een gratis jaarabonnement

Lijkt het je leuk om een jaar lang je eigen wielercoach op zak te hebben en jouw ervaringen met andere racefietsers, mountainbikers en gravelaars te delen? Scrol dan snel naar het actieformulier helemaal onderaan deze pagina.


 

Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant