• Toertochten
  • Gewijzigd op 6 januari 2021

Kalender geopend: plan nu jouw toertochten!

Toertochten, wat hebben we ze gemist in 2020. Geen Mergel Heuvelland 2-daagse, Jan Janssen Classic, Mountainbike Mania of Pukkeltocht. Maar er gloort hoop. Samen met organisatoren hebben we weer een mooie kalender opgesteld met ruim 700 evenementen.
Kalender geopend: plan nu jouw toertochten!

Van met je vrienden hoogtemeters maken in de Limburgse heuvels tot genieten van een prachtige rit over kaarsrechte polderwegen. Van de Friese slingerdijken bedwingen tot uitkijken naar dat welverdiende biertje. En van rustig peddelen en bijkletsen tussen de molens tot in een strak tempo door het bos knallen. Nederland barst van de prachtige toertochten. Op Fietssport.nl vind je het grootste aanbod toertochten van heel Nederland; voor iedereen zit er wat tussen. Van lokale tochten met 100 mensen tot het grote Limburgs Mooiste.

Ontvang korting op je inschrijving met Fietssport PLUS.

Begin met plannen

Hoewel het nu nog niet duidelijk is wanneer we weer toertochten kunnen fietsen, kun je natuurlijk wel alvast een planning maken. Op Fietssport.nl filter je eenvoudig op mountainbike- of wielrentochten, korte of lange routes, datum en locatie. Met een Fietssport-account voeg je jouw favoriete tochten alvast toe aan je profiel en kun je je eenvoudig inschrijven. Bovendien vind je op Fietssport.nl altijd het meest actuele aanbod. 

Met Fietssport PLUS zijn jij en je fiets goed verzekerd tijdens een rit, ook tijdens toertochten.

foto: Ard Krikke

NTFU en organisatoren nemen maatregelen

Organisatoren van toertochten staan te popelen om jou een geweldige én veilige dag te bezorgen. Door voorinschrijving via Fietssport.nl, inschrijfsysteem Scan & Go én indeling in tijdvakken kunnen fietsers gespreid deelnemen aan tochten. Daarnaast worden er tal van hygiënemaatregelen genomen om besmettingen te voorkomen. 

Veel plezier met plannen en tot ziens op de fiets!

 

fotocredit racefietsers: Bram de Vrind

Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant