Één betrouwbare verzekering voor al jouw fietsen

Niets zo vervelend als een val met je fiets. Dat begrijpen we. Wij zijn ook niet zomaar een verzekeraar. Wij helpen je snel terug het zadel in. Wij zorgen ervoor dat je makkelijk schade indient, snel antwoord krijgt op je vragen en op de hoogte wordt gehouden van de status van jouw claim.


Sluit je verzekering af

Één betrouwbare verzekering voor al jouw fietsen

Betrouwbaar

De fietsverzekering is een product van de NTFU en Meijers Assurantiën. Al meer dan 40 jaar zijn we de specialist op het gebied van fietsverzekeringen voor racefietsen en mountainbikes. 97% van de schadeclaims wordt binnen 2 weken uitgekeerd. En belangrijk: er zitten geen addertjes onder het gras.

Unieke voordelen NTFU fietsverzekering

Eén prijs voor al je fietsen. Hoeveel racefietsen, mountainbikes, gravelbikes, crossers, e-bikes en andere fietsen je ook bezit: je betaalt een vast bedrag per jaar en daarvoor is iedere fiets verzekerd. Dat maakt de NTFU fietsverzekering uniek én voordelig. We zetten de voordelen voor je op een rij:

Bekijk de belangrijkste voorwaarden op onze verzekeringskaart.

Ongevallenverzekering

Met een Fietssport PLUS-account ben je ook verzekerd tegen ongevallen op het moment dat je deelneemt aan een toertocht of clubrit van een NTFU-vereniging. Meer informatie over de ongevallenverzekering lees je hier.

Grote kleine letters

Relevante links

Zeker op je zadel

Met Fietssport PLUS ben je automatisch verzekerd tegen schade aan je fiets bij een valpartij of ongeval.

Sluit je verzekering af
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen