Voordeel bij 2.000+ toertochten

Op Fietssport vind je de complete kalender van de NTFU met ruim 2.000 toertochten voor racefiets, MTB en gravelbike. Fiets mee en ontdek nieuwe routes en bijzondere plekken!
  • Uitgepijlde toertochten met unieke routes
  • Verzorging onderweg
  • Snel van start met Scan & Go
  • Tot € 3 korting met Fietssport PLUS
  • Speciale acties en voordelen
Word PLUS-lid

Voordeel bij 2.000+ toertochten

De mooiste tochten

Of je nou rustig met je vrienden hoogtemeters wilt maken in Limburg of wilt genieten van een prachtige rit door de polder. Van de Friese dijken bedwingen tot uitkijken naar dat welverdiende biertje. En van rustig peddelen en bijkletsen tussen de molens tot in een gecontroleerde groep met strak tempo naar de tussenstop knallen. Nederland barst van de prachtige toertochten. En bij Fietssport beschikken we over het grootste aanbod toertochten van heel Nederland; voor iedereen zit er wat tussen! Allemaal met passie georganiseerd door fietsers zoals jij en ik. Van lokale tochten met 100 mensen tot het grote Limburgs Mooiste. 

Om je op weg te helpen maken we ieder jaar een overzicht met de 10x mooiste, leukste, verrassendste racefiets-, mountainbike- en graveltochten. Dit zijn tochten die je in 2024 niet mag missen:

Korting met Fietssport PLUS

Met Fietssport PLUS ontvang je korting op zo'n 2.000 NTFU-toertochten. Deze korting is van toepassing op grote evenementen zoals de Jan Janssen Classic, maar ook bij de kleinschalige evenementen bij jou in de buurt kun je voordelig van start. Fiets jij regelmatig een toertocht dan loopt je voordeel snel op.

  • Inschrijfgeld tot en met € 5, je ontvangt €1 korting
  • Inschrijfgeld tot en met € 10, je ontvangt € 2 korting
  • Inschrijfgeld meer dan € 10, je ontvangt € 3 korting

Voordeel bij 2.000+ toertochten

Inschrijven en gaan met Scan+Go

Geen papieren formulieren invullen of afkoelen in een lange wachtrij. Met Fietssport PLUS kun je snel van start bij toertochten. Laat jouw persoonlijke Scan+Go barcode scannen bij de inschrijftafel en geniet van je rit. Ook kun je voor steeds meer tochten online inschrijven. Zo stel je vooraf jouw plekje veilig en hoef je bij de inschrijftafel niet met muntgeld te toveren. Na inschrijving ontvang je de barcode per mail en in je Fietssport-profiel. De korting die PLUS-leden ontvangen wordt automatisch verrekend. 

Speciale acties en voordelen

Als PLUS-lid profiteer je niet alleen van korting maar kun je voor sommige populaire evenementen als eerste een plekje bemachtigen. Maar ook tijdens toertochten profiteer je als PLUS-lid van voordelen. Zo hebben we op sommige tochten een speciale onderhoudsservice of kun je jouw fiets door onze speciale fietswasstraat halen.

Handige links

Profiteer van veel voordeel

Fiets je vaak toertochten? Dan loont het om Fietssport PLUS-lid te worden. Geen lange wachtrijen meer én bovendien verdien je jouw lidmaatschap terug door korting op je inschrijving te pakken.