• Toertochten
  • Gewijzigd op 6 mei 2020

Fiets echt én virtueel voor de helden in de zorg

NL Tour Rides organiseert de Helden Ride 2020. Met je echt gereden kilometers maak je 'Ronde van Nederland' voor de helden in de zorg. Deelnemers fietsen voor de Stichting Zorg na Werk in Coronazorg, het steunfonds voor zorgverleners met corona.
Fiets echt én virtueel voor de helden in de zorg

Hoe werkt het? 

Je fietst solo buiten in jouw nabije omgeving of binnen op je fietstrainer. Je registreert jouw rit met Strava. Na afloop upload je jouw gefietste kilometers op heldenride.nl. Op het leaderbord zie je hoe ver je bent in de virtuele Ronde van Nederland. Alle gereden kilometers tellen mee voor de virtuele Helden Ride 'Ronde van Nederland'.

Inschrijven

Inschrijven kan tot en met 30 april 2020. Tussen 1 mei en 30 juni 2020 kun je kiezen om één van de twee uitdagingen te voltooien. Er is een virtuele Ronde van Nederland Epic Challenge van 1000km en een Intense Challenge van 500 km  Je kunt je laten sponsoren. Donaties zijn 100% voor het Steunfonds voor Zorgverleners met Corona.

Kies voor de Epic of Intense Challenge.

Rondje om de Kerk Challenge

Doe je al mee aan het Rondje om de Kerk Challenge of ben je van plan dit nog te gaan doen? Combineer dan jouw rondjes om de kerk met de Helden Ride 2020 of met SoloRide een ander initiatief voor onderzoek naar Corona  Rondje om de Kerk Challenge is gratis en werkt net als Helden Ride 2020 en SoloRide op basis van ritten die je op Strava upload.

Meer informatie over de Helden Ride 2020 vind je www.heldenride.nl.
 

Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant