Op fietsavontuur in Oeganda met CvA Travel
Fietsen door regenwouden en uitgestrekte savannes.
Volgens de richtlijnen van het RIVM mag je naar buiten om een frisse neus te halen. Dit betekent dat je buiten nog steeds een rondje mag fietsen. Om je te motiveren zo dicht mogelijk bij huis te blijven en niet te lang op de fiets te stappen, hebben we ‘Rondje om de Kerk Challenge’ opgezet.
Deze Rondje om de Kerk Challenge is onderdeel van de Long Term NL Challenge. Met de Long Term NL Challenge is het doel door alle gemeentes van Nederland te fietsen. Maar in deze periode is het geen goed idee om fietsers naar de andere kant van het land te sturen. Dit staat haaks op de berichtgeving van het RIVM. Daarom dagen we jou uit om een zo hoog mogelijke score te halen met het Rondje om de Kerk Challenge.
Rondje om de Kerk Challenge werkt op basis van je ritten in Strava. Alle ritten vanaf 6 april tot en met 31 mei 2020 tellen mee voor deze Challenge. Je puntentotaal wordt na elke rit bijgewerkt, mits je punten hebt gescoord natuurlijk. In deze uitdaging verzamel je je punten door aan de volgende criteria te voldoen:
Voldoe je aan deze criteria? Dan scoor je maximaal 75 punten; 1 punt per gereden kilometer.
Nadat je je rit hebt voltooid en je je punten wil bekijken, ga je naar de webpagina van het Rondje om de Kerk Challenge. Daar heb je twee opties: update je resultaat en bekijk je resultaat.
* De resultaten van de Long Term NL Challenge synchroniseren niet met deze challenge. Update dus afzonderlijk.
Klik vervolgens op ‘Bekijk het laatste resultaat (indien bekend)’ om je huidige score te zien. Op een kaart wordt aangegeven welke ritten zijn meegeteld, welke niet en wat je puntentotaal is.
Vind je het leuk om de komende weken aan deze challenge mee te doen? Registreer je dan met je e-mailadres. Onder alle deelnemers die tussen 6 april en 31 mei hun mailadres achterlaten verloten we 12x een Fietssport wielertenue van Bioracer. Per provincie kiezen we begin juni een winnaar!
Telt een score niet mee? Dan zie je eenvoudig op de kaart tijdens welke rit je buiten de gemeentegrenzen bent gegaan. Let dus goed op waar de gemeentegrenzen lopen van aangrenzende gemeentes van jouw ‘thuis-cluster’.
Je woont in de gemeente Utrecht, stapt op de fiets en zet Strava aan voor een mooie rit. Om punten te scoren, blijf je in je eigen gemeente of in de aangrenzende gemeentes van je eigen gemeente. In dit geval blijf je dus in de gemeente Utrecht en/of Stichtse Vecht, De Bilt, Zeist, Bunnik, Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Montfoort en Woerden. Fiets je bijvoorbeeld naar de gemeente Nieuwkoop? Dan telt je score niet mee voor het Rondje om de Kerk Challenge. Over je rit doe je niet langer dan drie uur en om de hoogste score te halen, sta je na 75 km weer voor je eigen voordeur.
Help met het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus. Deel het Rondje om de Kerk Challenge zoveel mogelijk via social media met #RondjeOmDeKerkChallenge. Deel ook je puntentotaal om fietsvrienden te stimuleren dicht bij huis te fietsen.
Hoe meer deelnemers aan het Rondje om de Kerk Challenge, des te meer mensen die het advies van het RIVM opvolgen. Dit vergroot de kans dat we zo snel mogelijk weer terug kunnen naar het oude: uitdagende, lange ritten rijden en nieuwe gemeentes afvinken in de Long Term NL Challenge.
Onder alle geregistreerde deelnemers verloten we een Fietssport broek en jersey van Bioracer. Registreren doe je door je mailadres achter te laten na het updaten. We hebben 12 wielertenues klaarliggen. Per provincie kiezen we begin juni een winnaar!
Doe meeRedactie Fietssport
Fietsen door regenwouden en uitgestrekte savannes.
Voor op jouw ridelist.
Ontdek natuurparels als El Teide en El Chinyero. Download hier de routes.
Draaien en keren.
Ontdek het ware Tenerife fietsparadijs en kies de route die bij jou past.
Download deze geweldige gravelroute via ons routeplatform.
3x Routetips voor trailseekers.
Hoe weet je waar je mag fietsen?
Hier geniet je van hallucinerende hotspots.
Als je dan toch naar Barcelona gaat, neem dan je racefiets mee