• Toertochten
  • Gewijzigd op 11 december 2017

Derde kerstdag op de fiets

TC Wageningen organiseert jaarlijks 2 Wintertochten. Op 27 december kun je de 2e versie verrijden. Na het vele binnenzitten tijdens de kerst een prima manier om even ‘uit te buiken'.
Derde kerstdag op de fiets

Wintertocht 2 heeft hetzelfde recept als tocht nr.1: drie uitgepijlde routes, afwisselend door bossen en over heide, korte en langere klimmetjes én uitstekende verzorging onderweg. Vanuit het clubhuis van TC Wageningen zijn twee mooie routes, van 30 en 60 km, uitgezet over voornamelijk onverharde wegen. Voor wie 60 km net wat te lang is kan er via een aangegeven afsteek 45 km van maken. 

Routes vernieuwd

De routes zijn dit jaar vernieuwd en dat heeft een zeer afwisselend en pittig parcours opgeleverd . Variërend van langere klimmen op de Wageningse berg, paden dwars door de bossen en over de Edese hei, over  landwegen tot fijne singletracks, het zit er allemaal in. Zo heeft iedereen de mogelijkheid om zich in eigen tempo uit te leven op de MTB.

Voor alle deelnemers is er na ongeveer 15 km (en voor de lange tocht ook na 45 km) een ravitailleringspost. Op de parkeerplaats van restaurant het Koetshuis vind je het nodige eten en drinken om aan te sterken. Bij terugkomst in het clubhuis wacht iedere deelnemer een winterse lekkernij om weer lekker warm te worden.

De tochten starten tussen 9.00 en 10.00 uur. De kosten zijn € 5,00. Inschrijven kan alleen op de dag zelf. Met Fietssport PLUS ontvang je € 1,00 korting en kun je snel inschrijven met behulp van Scan & Go.

Snel en met korting starten bij 2.500+ NTFU toertochten

Op Fietssport vind je de complete kalender van de NTFU met ruim 2.500 toertochten voor racefiets en mountainbike. Fiets mee en ontdek nieuwe routes en bijzondere plekken!

Meer info
Carolijn Caderius van Veen
Door Carolijn Caderius van Veen

Voor een buitensporter bevind ik mij veel te veel online. Altijd bezig met nieuwe plannen voor Fietssport.nl.

Dit vind je misschien ook interessant