• Vrijdag 27 dec
  • Wageningen (Gelderland)

Wageningse Wintertocht 2024

  • Mountainbike

Dit jaar kun je weer genieten van een bijzondere editie van de Wageningse Wintertocht!

In de zomer van 2023 hadden we een prachtige mountainbiketocht op het programma staan met afstanden van maar liefst 70 en 100 kilometer. Door het enorm droge weer hebben we die tocht helaas moeten annuleren.

Het goede nieuws is dat je deze tocht nu in de winter kunt rijden! Maak de uitdaging nog groter en rijd een epische monstertocht onder barre omstandigheden...

Vanuit het clubhuis van TCW'79 hebben we twee prachtige routes van 35 en 70 km uitgepijld. Voor de echte toppers hebben we een GPX-track beschikbaar waarmee je de 70 km zelfs kunt uitbreiden tot 100 km!

Alle afstanden voeren je over zware klimmen, door bossen en over heides die hun weerga in Nederland niet kennen! Soms droog, soms tot je assen in de modder, maar altijd fantastisch!

We hebben 2 verzorgingsposten ingericht bij biologische boerderij Veld en Beek en ter hoogte van sportcentrum Papendal. De 100 km rijders kunnen op eigen gelegenheid nog een kopje koffie drinken bij het Mountainbikemuseum.

Daginschrijving is mogelijk. Wil je sneller starten? Schrijf je dan vooraf in via deze website. Dit voorkomt wachtrijen bij de start. Schrijf je snel in en geniet van een geweldige dag op de Veluwe!

We verwelkomen je graag op 27 december.

Hieronder vind je een impressie van de voorgenomen routes. De uiteindelijke routes en afstanden kunnen afwijken. De definitieve routes zijn ongeveer 1 week voor aanvang als GPX op deze pagina te downloaden.

Toertocht details 35 km

Starttijd
09:00 - 11:00 uur.
Deelnemers verwacht
Rustig, je hebt alle ruimte om van de route en de verzorging te genieten.
Startlocatie
Clubhuis TCW, Nudepark 81
plan route
Hoogtemeters
200 hm
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 8,00 (BASIC account)
€ 6,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend van 24 augustus 2024 tot en met 27 december 2024.
Organisatie
TC Wageningen '79
Website
www.tcw79.nl
Kenmerken
Scan & Go

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Als je er één zoekt die de moeite waard is, fiets deze rit!!
Prima tocht, jammer dat er op een bepaald deel bordjes ontbraken
Mooie tocht in een gebied waar ik anders nooit kom.
Prima sfeer en alles goed geregeld. Vond de verzorging onderweg nogal mager en niet op zo'n handig punt in de route. (Nu erg vroeg en laat)