• Toertochten
  • Gewijzigd op 26 februari 2019

De Classico Boretti

Geniet samen met jouw fietsvriend(inn)en van de 12e editie van de Classico Boretti op zaterdag 11 mei. Deze geheel verzorgde toertocht in Italiaanse stijl voert je door schitterende natuurgebieden, zoals de Posbank.
De Classico Boretti

De 12e editie van de Classico Boretti op zaterdag 11 mei start en finisht op een nieuwe locatie, en wel op topsportcentrum Papendal in Arnhem, waar in dat weekend ook het Framed Festival én de World Cup BMX wedstrijden op de agenda staan. 

Pittig klimwerk

Je hebt de keuze uit vier aantrekkelijke routes van 30, 65, 115 en 165 km. Vanaf de start loopt het parcours over de Utrechtse Heuvelrug met befaamde kuitenbijters als de Grebbeberg en de Amerongse berg. Daarna gaat het richting de Veluwse Posbank en ook de pittige Italiaanse weg bij Doorwerth ontbreekt niet.

Pasta!

Je finisht weer op Papendal, waar je op het terrein van het Framed Festival kunt genieten van een gratis pastamaaltijd bij kleurrijke foodtrucks, theatervoorstellingen en diverse artiesten. Ook kun je de spectaculaire BMX World Cup wedstrijden bekijken. 

Inschrijving open

Tot 31 maart betaal je 22,50 euro voor deelname, na deze datum betaal je 27 euro. Voor meer informatie over de Classico Boretti en online inschrijven zie de Fietssport kalender. 
 

Snel en met korting starten bij 2.500+ NTFU toertochten

Op Fietssport vind je de meest complete kalender met ruim 2.500 toertochten voor racefiets en mountainbike. Fiets mee en ontdek nieuwe routes en bijzondere plekken!

Meer info
Wilma Vorselman
Door Wilma Vorselman

Mooi-weer-racefietser en slecht-weer-loper. Gek op de bergen, pasta en cappuccino.

Dit vind je misschien ook interessant