Gesoigneerd op pad met Fietssport

Kies voor onze exclusieve Fietssport-kleding van Bioracer. Dé meest gesoigneerde manier om je op twee wielen te verplaatsen. 

Koop je Fietssport tenue

Gesoigneerd op pad met Fietssport

Voor iedereen

Wielrenner of mountainbiker, man of vrouw. Onze kleding past iedereen. Zowel het shirt als broek zijn er in een dames- en herenmodel én zijn verkrijgbaar in twee kleuren: blauw-zwart met witte mouwtjes of groen-zwart met zwarte mouwtjes. De kledingset is uit te breiden met allerlei accessoires, zoals arm- en beenstukken, sokken en handschoenen.

Fietssport shirt - Bioracer SS PROF BODYFIT collectie

Fietssport bibshort - Bioracer RACE PROVEN 2.0 collectie

Wat kost een Fietssport tenue?

Voor nog geen € 100,- heb je al een compleet Fietssport-tenue. Geen geld! Bovendien kun je nog allerlei accessoires bijbestellen. De prijzen: 

  • Shirt: van € 69,- voor € 39,-
  • Bibshort: van € 79,- voor 59,- 
  • Sokken: van € 15,- voor € 10,-
  • Handschoenen: van € 32,- voor € 25,- 
  • Armwarmers: van € 25,- voor € 20,-
  • Beenwarmers: van € 30,- voor € 25,-

Koop je een set? Dan betaal je geen verzendkosten en ontvang je een Fietssport fourage zakje. Kijk voor actuele aanbiedingen in de webshop.

Maattabel

Geen fladderende shirtjes, onze kleding zit strak op de huid. Twijfel je over de maat van onze aerofitkleding? Bekijk dan de maattabel. Heb je toch een verkeerde maat besteld? Gebruik dan het meegeleverde retour formulier. 

Bestellen

Wil jij zo'n gave set kopen? Maak dan een account in de webshop van Bioracer via deze link. Nadat je jouw gegevens hebt ingevuld kun je los in onze online winkel. Shop zoveel kleding bij elkaar als je wilt en gooi ze in je mandje. Meestal hebben we alles op voorraad en heb je jouw bestelling dus snel in huis. Goed om te weten: per verzending betaal je € 3,95 verzendkosten.

Koop hier je Fietssport tenue

Kies voor onze exclusieve Fietssport-kleding van Bioracer. Dé meest gesoigneerde manier om je op twee wielen te verplaatsen.

Koop nu