Overig Gewijzigd op 9 september 2021

Kroon jezelf tot bergkoning van de Lage Landen

Ben jij een echte klimgeit die bij iedere bult staat te steigeren van plezier? Doe dan mee aan de nieuwe Kuitenbijter-uitdaging in de Fietssport app. Bedwing twintig klimmen, ontvang een unieke medaille en maak kans op onze exclusieve bolletjestrui.

Kroon jezelf tot bergkoning van de Lage Landen

Afgelopen voorjaar lanceerden we de Fietssport app, dé complete wielergids die je eenvoudig meeneemt in je achterzak. Superhandig om alle NTFU-toertochten te bekijken, de beste routes te downloaden en de leukste spots te ontdekken.

Kuitenbijter

Nieuw in de app is de mogelijkheid om mee te doen aan toffe uitdagingen. Een van deze challenges is de nu al legendarische Kuitenbijter.

Het werkt als volgt. Stippel een rondje uit langs zoveel mogelijk klimmetjes uit de app. Druk op de nieuwe ‘Tracken’ knop en geef je racefiets de sporen. De app houdt vervolgens automatisch bij hoeveel heuvels je bestormt. Van buitenbladbulten op de Sallandse Heuvelrug tot koffiemolenklimmen in Zuid-Limburg (niet alle beklimmingen staan in de app). Herhaal dit net zolang totdat je twintig toppen hebt afgevinkt. Als beloning ontvang je de te gekke Kuitenbijter-badge.

Alleen Fietssport PLUS leden kunnen meedoen aan de nieuwe uitdagingen.

Win een bolletjestrui

Lukt het je om deze über-coole badge voor 1 oktober in je bezit te hebben? Vul dan dit formulier in en maak kans op onze exclusieve Fietssport-bolletjestrui. Dus zet je klimkuiten aan het werk en wie weet steek jij je fietsvrienden straks de ogen uit.

Tips voor routes en tochten

Om je alvast op weg te helpen, hebben we een paar routes en toertochten voor je op een rijtje gezet. Check ook de toertochtkalender en het routeplatform voor meer inspiratie.

Dit vind je misschien ook interessant

 

Ontvang inspiratie in je mailbox

Ontvang inspiratie in je mailbox

Inschrijven nieuwsbrief Inschrijven

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste artikelen uit ons online magazine.

Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen