Deze tocht heeft reeds plaatsgevonden op 21-4-2024.
  • Zondag 21 apr
  • Malden (Gelderland)

Honderd Duizend Klimrit (HDK)

  • Peloton

De 100 1000 klimirit; deze heeft in 2023 van de NTFU het predicaat ‘extra goed geregeld gekregen;

Op zoek naar dé ultieme uitdaging voor jou en je peloton? Dan is de Honderd Duizend Klimrit (HDK) op 21-4-2024 een absolute must! Deze toertocht voor racefietsers, georganiseerd door TC de Pedaleurs Malden en Fietssport.nl, belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Met de start in het mooie Malden, word je met open armen ontvangen. De HDK staat bekend om zijn extra aandacht voor veiligheid, wat betekent dat jij en je mede-fietsers zorgeloos kunnen genieten van de route. Je fietst in een kleine groep deelnemers, 12-14 personen, en de groep wordt begeleid door 2 ervaren voorrijders van de Pedaleurs. Dit zorgt voor een intieme sfeer waarin je je direct thuis voelt. En wat een route! Meer dan 1000 hoogtemeters wachten op je, als je kiest voor de route van 100 km. Kies je voor de 50 km, dan klim je zo’n 600 meter. En je kunt kiezen uit 3 snelheidsgroepen, rustig tempo, normaal of snel. Hiermee wordt bedoeld:
Rustig = je fietst gemiddeld 27 km/u., in een groep op de vlakke weg.
Normaal = je fietst gemiddeld 30 km/u., in een groep op de vlakke weg.
Snel = je fietst gemiddeld 33 km/u., in een groep op de vlakke weg.
Of je nu een ervaren klimmer bent of nog wat kilometers moet maken, er is voor ieder wat wils. Onderweg geniet je van prachtige vergezichten en ontdek je de adembenemende schoonheid van de omgeving.

Wil jij de uitdaging aangaan en deelnemen aan de Honderd Duizend Klimrit? Meld je dan snel aan via https://www.fietssport.nl/toertochten/55241 en verzeker jezelf van een plekje in deze unieke toertocht. Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt! Er kunnen ongeveer 250 deelnemers inschrijven voor dit heerlijk dagje klimmen.
NB, vanwege de veiligheid is het niet toegestaan om mee te fietsen met een mechanisch ondersteunde racefiets (e-bike of anderszins).
Zorg dat je erbij bent op 21-4-2024 en beleef een dag vol avontuur, gezelligheid en sportiviteit. De Honderd Duizend Klimrit wacht op jou en je peloton. Tot dan!

Ben je geen lid bent van de NTFU? Op het inschrijfformulier is de mogelijkheid opgenomen om uw fiets te verzekeren middels een NTFU-dagverzekering
Het inschrijfgeld is €6,50 voor leden van de NTFU en €7,50 voor niet-leden.

Toertocht details 50 km

Starttijd
08:00 - 09:30 uur.
Deelnemers verwacht
Rustig, je hebt alle ruimte om van de route en de verzorging te genieten.
Startlocatie
Broekkant 39
plan route
Hoogtemeters
620 hm
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 7,50 (BASIC account)
€ 6,50 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
Toerclub De Pedaleurs
Website
www.pedaleurs.nl
Kenmerken
De route is op de volgende manieren te volgen
Voorrijders

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Er zijn geen reviews voor deze toertocht.