• Overig
  • Gewijzigd op 11 maart 2022

Dag winter, hallo lente!

In de polder waait het altijd, soms iets meer, soms iets minder. De ene fietser vermijdt het, de andere kan niet genoeg krijgen van die ellenlange, rechte asfaltwegen in een leeg landschap. Alle reden voor ons om eens de polder in te duiken.
Dag winter, hallo lente!

Zo vind je enkele portretten van echte polderliefhebbers, zoals Annemarie, terug in dit nummer, En bij polderlandschappen denk je in eerste instantie wellicht aan Zeeland en Flevoland, maar vlakke polders vind je praktisch in elke provincie, ook in Noord-Brabant.

We schotelen je een zeer afwisselende route voor rondom de Brabantse Wal. Een vergelijkbare weidsheid vind je ook in onze reisreportage over Denemarken. In het kader van de start van de Tour de France daar deze zomer doen we alvast een voorverkenning van de te rijden etappes. 

Fiets je regelmatig met de club in de polder? In de trainingsrubriek vind je alle ins en outs over een effectieve waaiertraining.

Lees ook over onze Fietsspot in de polder, het niet te missen Bolletjescafé de Klok in het Noord-Hollandse Warmenhuizen

Verder voelen we de eerste gravelbike van Koga, de Colmaro, aan de tand, vertellen je we meer over de zoneringsplannen op de Veluwe en vind je achterin alle toertochten voor de komende maanden overzichtelijk op een rij. 

De voorjaarseditie van Fietssport Magazine valt volgende week bij alle NTFU- en FietssportPlus-leden op de mat. Veel leesplezier!

Wilma Vorselman
Door Wilma Vorselman

Mooi-weer-racefietser en slecht-weer-loper. Gek op de bergen, pasta en cappuccino.

Dit vind je misschien ook interessant