• Overig
  • Gewijzigd op 13 september 2016

100 nieuwe routes op Fietssport.nl

Toen we in juni startten met ons nieuwe platform Fietssport.nl waren we trots op de 500 routes die we konden presenteren. Inmiddels zijn er meer dan 100 routes toegevoegd!
100 nieuwe routes op Fietssport.nl

De spreiding van routes wordt steeds beter. Verenigingen zoals Toerclub Grootebroek en Wielervereniging Urk tonen op Fietssport mooie routes door de polders rondom het IJsselmeer. We werken hard om ook aan de kust en in de noordelijke provincies meer routes te kunnen bieden.

Download de GPX-tracks
Gebruikers met een Fietssport PLUS-account kunnen gratis en onbeperkt de GPX-tracks van de routes downloaden. NTFU-leden kunnen kosteloos een Fietssport PLUS-account activeren door het NTFU-lidnummer te koppelen: 

  • Maak een Fietssport Basic account aan op Fietssport
  • Ga naar het tabblad 'Mijn gegevens' om je NTFU-lidnummer in te voeren
  • Je Fietssport PLUS-account wordt nu geactiveerd (als NTFU-lid krijg je gratis het PLUS-account)

Routes van bekende renners
Samen met onze partner Team Lotto-Jumbo hebben we de favoriete trainingsrondjes toegevoegd van Martijn Keizer, Maarten Tjallingii en Steven Kruijswijk. Volg deze routes en wie weet tot welke prestaties jij in staat bent! Duurtraining, klimwerk of vol tegen de wind in.

Ook Hennie Kuiper nam ons mee op een van zijn favoriete routes: van zijn huis in Denekamp naar zijn school in Enschede maakte Hennie de kilometers die hem voorbereidden op oa zijn Olympische titel in 1972. Bekijk deze route.

Nieuwe ontwikkelingen

Achter de schermen wordt inmiddels hard gewerkt aan nieuwe ontwikkelingen op en rond Fietssport. Zo vind je vanaf dit najaar ook informatie op Fietssport over o.a. voeding, gezondheid en training. Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten op Fietssport? Abonneer je op onze nieuwsbrief. 

Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant