Deze tocht heeft reeds plaatsgevonden op 22-1-2023.
  • Zondag 22 jan 2023
  • Den Burg (Noord Holland)

MTB Toertocht Texel

  • Mountainbike

>> VOL <<
Onze toertocht is helemaal VOL, het is helaas niet meer mogelijk om je in te schrijven voor deze toertocht. De volgende vindt plaats op 19 november 2023.

Eén v.d. mooiste tochten van Nederland. Volop afwisseling: single track door het bos (de dennen), over oude dijkjes, door de duinen, over het strand en door normaal niet toegankelijk terrein. Afwisselender en mooier wordt het niet. En zoals altijd, je start met z'n allen vanaf het autodek van de Veerboot!!

Toertocht details 38 km

Starttijd
07:15 - 08:55 uur.
Deelnemers verwacht
Vrij rustig, geniet van de omgeving op je eigen tempo.
Startlocatie
Pontweg 1
plan route
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 10,00 (BASIC account)
€ 8,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
Wielersport Texel
Kenmerken
Scan & Go

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Voor herhaling vatbaar
Prima georganiseerde tocht, mooie route(s) en voldoende ruimte voor veel deelnemers. Het kluunwerk zou iets minder mogen maar op en af van het strand kan bijna niet anders. Goede en gezellige catering bij de Zilvermeeuw, dus ik ben er volgende keer weer bij!
zie boven. blijf het wel een uitdaging vinden dat je het laatste stuk over het parcours gaat. Heel mooi maar met al wat km in de benen best pittig.
Misschien wat minder klunen op het strand/duinen
Fantastische tocht die je gedaan moet hebben, vroeg in de ochtend met velen verzamelen in den helder en dan met z’n alle om 0800 naar de boot is gewoon een geweldige happening, dan met z’n alle op en auto dek. Perfect begeleid door vele verkeersregelaars top verzorging. Boot personeel ook fantastisch 1 min wachten op 10 aanstomende fietsers en dan applaus hahaha genoten.