• Zondag 5 mrt
  • HOORN NH (Noord Holland)

Strade Bianche Noord-Holland 2023

  • Gravelbike

HRTC Hoorn organiseert op zondag 5 maart 2023 voor de zevende keer de Strade Bianche Noord-Holland. Dit is een vrije toertocht over 105 km. De route gaat grotendeels over rustige asfaltwegen, afgewisseld met onverharde stroken, zoals het Blote Bienepad, een schelpenpad dat Laurens ten Dam en Niki Terpstra regelmatig opnemen in hun trainingsritten. Voor vele fietsers die Noord-Holland al dachten te kennen geeft de tocht een heel ander perspectief op hun 'achtertuin'.

De route is geschikt voor racefietsen met banden vanaf 25 mm, gravelbikes en mountainbikes. Start en finish zijn bij het clubhuis van wielerclub HRTC Hoorn. Clubhuis is vanaf 8h30 open. Start is tussen 9h00 en 9h30. De pauzeplek is na 61,5 km bij café-restaurant De Hooghe Heeren in Hoogwoud. De tocht is niet uitgepijld. Deelnemers kunnen de route volgen door de gpx-route te downloaden vanaf fietssport.nl en te uploaden naar hun navigatieapparaat.

Wil je meedoen? Schrijf je vooraf online in, om verzekerd te zijn van een startbewijs. Voorinschrijven is mogelijk tot en met zaterdag 4 maart 20h00. Om drukte bij de start te vermijden verzoeken we om zoveel mogelijk vooraf in te schrijven. Voor de late beslissers is na-inschrijving voor de start mogelijk, als het maximum aantal inschrijvingen van 100 niet is bereikt.

Toertocht details 105 km

Starttijd
09:00 - 09:30 uur.
Deelnemers verwacht
< 500
Startlocatie
Boedijnhof
plan route
Kosten deelname
€ 5,00 (BASIC account)
€ 4,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 4,00 (BASIC account)
€ 3,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
Hoornse Ren-en toerclub
Website
www.hrtc.nl
Kenmerken
Scan & Go
Prijs-kwaliteitverhouding
Route en omgeving
Verzorging onderweg
Voorzieningen startlocatie
Route-aanduiding

Wil je de reacties op deze toertocht zien?

Log in of registreer