Deze tocht heeft reeds plaatsgevonden op 14-5-2023.
  • Zondag 14 mei 2023
  • Deurningen (Overijssel)

Noaberkrachttoer 2023

  • Racefiets

De Noaberkrachttoer wordt dit jaar gehouden op zondag 14 mei aanstaande. WTC Geesteren, RTC Twente en Wielerclub 't Rauwe Zakie uit Deurningen hebben gezamenlijk deze prachtige route door het glooiende landschap van Noord Oost Twente uitgezet. De fietstoertocht ontleent de naam aan het samenwerkingsverband tussen de gemeente Dinkelland en Tubbergen. Bij de tocht worden alle kernen, negentien om precies te zijn, in de beide gemeenten aangedaan. De GPX-route die maar liefst 135 km lang is, voert over goede secundaire wegen en natuurlijk zijn de Twentse heuvels waaronder de Kuiperberg, de Tankenberg, de Paasberg en de Hooidijk in het parcours opgenomen. Vind je de afstand van 135 km te lang dan kan de route ingekort worden tot 85 km.

Deelnemers kunnen op maar liefst vier plaatsen opstappen, te weten Geesteren (Zaal Kottink), Deurningen (Pelle’s), Denekamp (Concordia) en De Lutte (Plexat). Pauzeren kan bij alle vier opstapplaatsen.

De fietstoertocht is vooral geschikt voor wielrenners, maar ook mountain- en gravelbikers zijn van harte welkom. Iedereen, lid of geen lid, kan deelnemen. Voor de 135 km kan er worden gestart tussen 08:00 en 09:00 uur en inschrijven voor de 80 km kan tot 10:00 uur. Inschrijfgeld voor NTFU leden bedraagt € 4,- en voor niet leden € 5,-. Op alle vier plekken is scan & go mogelijk. Een valhelm dragen is verplicht. Mocht je onderweg pech krijgen dan bel je de bezemwagen.

Toertocht details 80 km

Starttijd
08:00 - 10:00 uur.
Deelnemers verwacht
Rustig, je hebt alle ruimte om van de route en de verzorging te genieten.
Startlocatie
Hoofdstraat 9
plan route
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 5,00 (BASIC account)
€ 4,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
Stichting 't Rauwe Zakie
Kenmerken
Scan & Go

Wat anderen van deze toertocht vonden.

was een gps tocht zonder enige franje.
Prachtig en zeer goed georganiseerd
Mooie route; perfect dat je op 4 locaties kon starten zodat er altijd wel een startplek in de buurt is. Perfect weer!
Prachtige route in een mooie, landelijke omgeving